![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Srecan svima Bozic a i Hanuka ne znam kad tacno pada. Da nam Nova Godina donese novi pocetak i novu nadu svima. Juce sam gledala bas zanimljiv film o praznicima oko zimske kratkodnevnice evo trejler ne znam gde da nadjem ceo film, super je
|
|
||||
|
||||
![]()
Svim forumasima zelim srecnu i uspjesnu Novu 2014 Godinu
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nije me bilo par dana na forumu i ovom prilikom zelim da se pridruzim cestitkama.
Hajde da podijelim i to sa vama, svoju suprugu castim ove NG putovanjem u Istru na docek uz koncert Tonija Cetinskog, jer ipak nam je jubilej (10 godina od kako smo zajedno) ![]() Pored jubileja dobio sam novi posao. Potpisujem ugovor odmah iza NG, pa je i to jos jedan razlog za slavlje!!! Moracemo to dobro zaliti! ![]() Srecna Nova 2014 godina!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja bas dans poslah cestitke mojima, taman da stignu. Sad je sve na popustu, kupih 18 nabudzenih u BJs za oko sest dolarjeva. Oko dolar da posaljes za Srbiju jednu. Jelku imamo neku malecku, okitili smo sve jos kad je bio rodjendan detetu, kod nas su vec mesec dana rodjendani pa je praznicno... Gledam onaj PERM tracker i sama sebi zelim da mi peticija prodje. Rade bukvalno dan pre mog priority date-a. Nada o progresu i dalje postoji, videcemo kad / ako je dobijemo sta ce biti.
Ide li ko gde za docek? |
|
||||
|
||||
![]()
Srećna nova godina svima, želim vam sve najbolje u 2014!
Pa dogodine u Kaliforniji :-) |
|
|||
|
|||
![]()
Pridruzujem se cestitkama !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Srecna Nova godina !
Da vam svaka naredna bude bolja od prethodne ! ziveli ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Želim sretnu Novu 2014. Godinu svim članovima foruma!
Neka vam donese puno radosti, uspjeha i neka vam se ispune sve želje! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Srecna Nova Godina Drugari. Da vam se sve želje ispune a prvenstveno da budete zdravi ! Neka 2014 bude godina ljubavi, uspeha i srece !
|
|
|||
|
|||
![]()
Svim forumasima koji slave, zelim srecan Bozic uz pozdrav Hristos se rodi.
|
![]() |
|
|
![]() |