![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam Miaa na zakazanom intervjuu! Malo kasnis, ali ipak stizes sve!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cekajuci datum za intervju "muci" me sledece:
1.Da li se u US mora uci do 30.septembra ili je to samo krajnji rok do kada treba obezbediti vizu u pasosu pa nakon toga ima "fore" jos 6.meseci da se udje u Ameriku (tj. valjda lekarski vazi 6.mes. pa je to ogranicavajuci faktor)? 2.Obzirom da deciji pasosi u koji ce dobiti vizu isticu naredne godine da li mi nakon vadjenja novih ostaju stari sa vizama koje mogu pokazati pri ulasku u US ili u ambasadi treba preduzeti nesto u vezi toga.Da li je mozda bolje da pre dobijanja vize izvade nove pasose i da li je to uopste moguce na licni zahtev pre isteka vaznosti starih? Molim "poznavaoce" navedene problematike za odgovor,hvala! |
|
|||
|
|||
![]()
beginner sam si sebi odgovorio na oba pitanja
![]() Vizu moras dobiti do 30.9, a kad je dobijes imas 6 mjeseci da udjes u US. Djeci pasose zamijeni za nove, godina dana je malo za rok trajanja.
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neko da mi posalje robu iz usa? | lukadj | Vaša strana | 9 | 30.10.2015 14:37 |
Odlaganje ulaska u USA/Green Card na neko vreme ? | MrDax | Vaša strana | 3 | 19.07.2011 03:13 |
Ako neko zna | veselina77 | Stare teme | 21 | 11.11.2009 17:30 |
Koje formulare poslati, sa neta ili iz koverte (i kako ih popuniti) | zed | Prva koverta | 35 | 14.07.2008 18:53 |
![]() |