![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
1. LA, CA - Preskocio bih, skup zivot i velika zagadjenost + saobracajne guzve. Dodatno ne znam na kakve poslove pucate ali verujem i da je konkurencija ozbiljna.
2. Minneapolis, Minesota - Cuo sam da je lepo mirno i bezbedno i smrtno hladno zimi sa puno snega. 3 i 4 - nikad nisam istrazivao ali ako se dobro setim kao da mi je neko pricao da je North Dakota po prirodnim lepotama poprilicno obdarena. P.S. Nisam nikad bio u USA tako da je sve info na nevidjeno |
|
|||
|
|||
![]()
Nemogu da se odlucim Seatle ii New York
![]() ![]() aw kako bi to bile slatke brige, u koji dio da selim hehehe |
|
|||
|
|||
![]()
Dzordz hvala na misljenju, a svako misljenje je naravno dobro doslo...
Ja sam mag.ekonomije...a muz mi je mas.tehnicar, ali se vec 15 godina bavi ugostitaljstvom... Vidjecemo...nadati se najboljem... Osim kriminala mislim da je i ovaj podatak veoma bitan, stopa zaposlenosti... http://www.bls.gov/web/laus/laumstrk.htm Mozda po ovome i odlucimo, ako nam se neko ponudi...a ako ne moracu moliti nekoga od "zelenih" da nam pomogne u pocetku, posto vidim da ima na ovom forumu ima dobrih ljudi koji znaju na kojim smo mi mukama, jer su i oni ne tako davno ovo sve prezivjeli |
|
|||
|
|||
![]()
Ih pa ti bi se mogla odlicno "udati" u USA. Razmisljaj o CA ili Certified Accountant toga svugde treba
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vjeruj da sam o tome i razmisljala
![]() Trebala bih prvo odraditi 500 sati u nekoj priznatoj firmi pa onda da polazem...to bi bilo super, ali kad bi se sve karte poslozile....ili da ganjam njihovu zvanicnu stranicu https://jobs.ca.gov/ i da polazem za razne certifikate, lakse se zapsliti, ako imas polozeno...vidjecemo....mastati i samo mastati... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo da te jos dodatno utesim. Svaki dan posle posla uz kaficu belezim na mapi oglase za moj posao. Oglase pre 21 dana izbacim sa mape i danasnji unesem
![]() ps.- i svaka nova mapa mi je pozadina na laptopu ![]() evo i danasnje ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam od pocetka januara pa do pre 2-3 nedelje stalno nesto istrazivala, gledeala gradove, drzave, poslove.... ma sve sto ima veze sa USA. Sad kako se blizi 1. maj, stalno citam forum, ali samo to i nista vise, ko da me nesto strah da se ne razocaram mnogo opet... U sebi odbrojavam dane, vise i ne pricam sa suprugom mnogo o tome... Ali se NADAM!!! To mi ne moze niko zabraniti
![]() Srecno svim forumasima 1. maja ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozzz evo i ja sam prvi put na forumu,a prijavio sam se odmah u Oktobru,i od tad uopste nisam htjeo da uđem na ove stranice
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@ASSI
Na osnovu ovoga nikako ne bih mogao da pogodim cime se bavis ![]() Ja definitivno ne smem da pocnem da gledam poslove jer ode mas' u propas' pa cu danima sedeti i racunati i uporedjivati plate po lokacijama i troskove. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja mislim da 01.05. necemo moci sigurno pristupiti zvanicnoj stranici za provjeru zbog velikog broja ljudi koji ce pokusati provjeriti da li su izvuceni, pa tako racunam da imamo jos 3 dana da saznamo da li smo zaista imamo srece i sansi za bolji zivot ... do tada mastam, sanjam, zelim
![]() ![]() Naravno svima vama koji tdj.cekate rezultate puno srece....i da svi pozelenimo ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |