![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi ne mogu da vjerujem sad sam ponovo provjerila status i moja mama koju sam bezveze prijavila je izabrana.Od prvog puta ja igram vec 3godine i nista.Zena ima 57 god. JOJ NE MOGU DA VJERUJEM.
Nj broj je 10198 to su posljednji brojevi. Kad bi joj mogao biti intervju. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.Nov sam na forumu al igram lutriju vec nekoliko godina.Konacno smo izvuceni!!!!
![]() Da budem iskren tek sada sam video da postoji ovakav forum koji mnogo pomaze sa iskustvima starijih clanova.Svaka cast i sve najbolje korisnicima ovog foruma. Nas broj je 12*** . |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam bas nasao na forumu odgovor ili objasnjenje oko visa bulletin!!! Sta znaci kada pise current???
Da li je istina da recimo sada za DV-15 daju vize do septembra 2016 i ko do tada nije pozvan nece ni biti jer se do septembra ispuni kvota??? Zna li neko nekog kome se to desilo? Malo me je spustila euforija sada:-( |
|
|||
|
|||
![]()
Ako ma negde objasnjena na forumu, a ja nisam video samo neka mi neko posalje link, ne mora da odgovara sto puta. ne bih da smaram:-)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da vize se izdavaju za dv2015 do 9mj.2016. Ti se nemoras brinut tvoj broj sigurno dolazi na red. Po mojoj procijeni intervju ćeš imat 6mj. 2016. Sad se baci na proučavanje ispunjavanja formulara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Srecnik da li mozda koristis Skype?Ako koristi posalji mi user nam da te dodam, da ne mlatimo ovde po forumu i ne idemo u off topic. Imam par pitanja da ti postavim. Hvala unapred.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prosle godine u ovo doba ni ja nisam skoro nista zna o samom procesu, ali uz forum i dobre duse ovog foruma doznas sve, jer tocne informacije zlata vrijede.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji ste broj? | jakov | Prva koverta | 100 | 03.05.2014 14:13 |
broj telefona | danijel976 | Stare teme | 5 | 21.10.2013 22:33 |
Nemam broj | vandicazg | Prva koverta | 8 | 10.07.2011 02:51 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
broj izvucenih po zemljama? | biljana | Vaša strana | 6 | 12.02.2009 16:39 |
![]() |