ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 05.05.2014, 09:19
Silvija29 Silvija29 je offline
Drug član

Datum prijave: 21.03.2011
Nepromenjeno

Moj suprug je izvucen :-) broj 40xxx, ovo nam je treci pokusaj i pogodak :-)
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 09:22
SRBghost SRBghost je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 03.10.2013
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno Intervju

Izvinjavam se ako smaram, ali nisam mogao da iskopam redosled intervjua u zavisnosti od broja... Mi smo 190xx, pa me interesuje orijentaciono kada bi se mogao ocekivati datum? Iskreno, ja bih najvise voleo kada bi to bilo pocetkom sledece godine.... Hvala unapred!
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 09:25
Jelena2015 Jelena2015 je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2014
Nepromenjeno

izvuceni smo suprug, sin i ja, broj 15xxx. S'obzirom na to da sam zatrudnela nakon apliciranja ponovo, zna li neko da li treba da sacekamo sa daljom procedurom dok se beba ne rodi?
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 09:39
Coolerka80's Avatar
Coolerka80 Coolerka80 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.01.2014
US lokacija: ?
YU lokacija: Leskovac, RS
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pikac Prikaz poruke
Coolerka80;45625]Nije nikakva diskriminacija u pitanju, reagovala sam jer je lepo rekla da je majku prijavila bezveze. Sad u stvari to nije ni vazno, zelim joj da izgradi karijeru sa 57 god. iako je vec u penziji, i da uspe u zivotu.
Slobodno me hejtujte
I naravno da cu nastaviti da se prijavljujem i da necu odustati, ali ce me uvek ljutiti ljudi koji se na nesto prijavljuju BEZVEZE.
Lep pozdrav!

HATERS GONNA HATE!!! Coolerka80 ne zelim da se prepucavam s vama ali s obzirom na vas sarkazam morala sam da odgovorim.
Kao prvo nisam vidjela da ste iz Srbije koji djavo onda vas brine sto je moja mama iz Bosne izvucena nije da smo vama sansu uzeli WTF koliko se iz vase zemlje ljudi BEZVEZE prijavi i ne ode.

Karijeru je zavrsila a drugu ce zapoceti to sto ste vi ogranicenog uma je druga stvar koja ce vas kostati kad odete na drugi kontinet i kad se suocite sa drugim i drugacijim.

Trece ne zelim da se hvalim ali moja porodica ima dovoljno novca da moja mama zivi i da nista ne radi u americi nego odrzava Green Card a hvala Bogu imamo i porodicu i prijatelje tamo koji su uspjesni ljudi i koji ce nam pomci.

Ocito Bog ne da sansu zavidnim ljudima.
Uopste nisam obracala paznju odakle ste. Kao prvo, ja sam Vama sve vreme persirala, iako ste mladji od mene. Kao drugo, nema potrebe da me vredjate govoreci mi da sam ogranicenog uma. To uostalom govori o Vama... Namam sta da dodam, sem da da Vam zelim srecu.
Ne zelim da se bavim ovakvim stvarima, ima mnogo lepsih nacina kako provesti dan. Odoh da radim posao koji VOLIM
Pozdrav svima!
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 09:44
bmilos bmilos je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2008
Nepromenjeno

Igram svake godine još od 2000. Izvučen sam 2003, ali nisam bio spreman. Sada sam ponovo izvučen
Broj 19XXX
25.02.2015. - Intervju
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 09:44
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost Prikaz poruke
Izvinjavam se ako smaram, ali nisam mogao da iskopam redosled intervjua u zavisnosti od broja... Mi smo 190xx, pa me interesuje orijentaciono kada bi se mogao ocekivati datum? Iskreno, ja bih najvise voleo kada bi to bilo pocetkom sledece godine.... Hvala unapred!
Pa i bice vam intervju otprilike u to vreme, taman imate broj za to

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 12:54
SRBghost SRBghost je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 03.10.2013
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Ihaj, super!!! Do tada bi se resile neke nedoumice/predomisljanja Hvala, vuce stari
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 15:24
dekintirani's Avatar
dekintirani dekintirani je offline
Drug član

Datum prijave: 30.09.2012
US lokacija: Bilo gde samo odavde da begam
Nepromenjeno

pikac licno uopste ne bih komentarisala Vas post(procitala sam ga onog dana kad je i napisan),da niste svojim odgovaranjem coolerki dotakli aplikante Bosance nazvavsi ih glupim,hvalisuci se kako Vam majka radi,pa ce i Ameiku da bi radila i kako imate sve i svasta ,a ljude koji nemaju i ne mogu da dobiju priliku da rade i zaradjuju kuci ili u inostranstvu ismevate i vredjate sa nake visine,reklo bi se. Samo da kazem da nema potreba bilo koga da vredjate,bio iz Bosne ili od drugde,odakle god da ste,tako se jadno izvlacite iz sopstvenog sosa koji ste sami zakuvali i vrsljate,lazete,hvalisate se na ovde,bez ikakve potrebe,pred ljudima koji se trude saznati sto im treba i drugim,koji imaju zlata vredne,korisne informacije i ne zanimaju ih Vasa trabunjanja,pa i moj komentar na Vase ispade toboz pametne,fine i bogate,svetske devojke od 25 godina. I ko ste Vi da sudite ko zasto nije izvucen i nema i koliko ima srece?! Ljudi koji apliciraju imaju decu koja treba da zive,skoluju se,imaju igracke i budu srecna kao sva deca sveta sto to zasluzuju,a Vi ste se nasli da lupetate tu o izobilju i mogucnostima. AKO bilo ko igra BEZVEZE taj u zemlji iz koje aplicira uzima mesto svom zemljaku kom je to mozda preko potrebno i izlaz iz neke lose situacije,da li mojoj ili nekoj drugoj porodici,nebitno! I treba svima zeleti srecu,a ne kao Vi: ja imam,mogu i sto mi ne treba a za ostale me briga,jer prkositi nije lepo,a pogotovo u danasnje vreme!
01.05.2014.-DV2015-HAS NOT BEEN SELECTED
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 15:35
Smileyyy Smileyyy je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jelena2015 Prikaz poruke
izvuceni smo suprug, sin i ja, broj 15xxx. S'obzirom na to da sam zatrudnela nakon apliciranja ponovo, zna li neko da li treba da sacekamo sa daljom procedurom dok se beba ne rodi?

Jelena2015, I ja imam istu problematiku. Supruga mi je zatrudnela posle aplikacije. Ako nesto saznas javi mi da znam sta i kako.
.................................................. ...............
Reply With Quote
Staro 05.05.2014, 19:31
Coolerka80's Avatar
Coolerka80 Coolerka80 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.01.2014
YU lokacija: Leskovac, RS
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dekintirani Prikaz poruke
pikac licno uopste ne bih komentarisala Vas post(procitala sam ga onog dana kad je i napisan),da niste svojim odgovaranjem coolerki dotakli aplikante Bosance nazvavsi ih glupim,hvalisuci se kako Vam majka radi,pa ce i Ameiku da bi radila i kako imate sve i svasta ,a ljude koji nemaju i ne mogu da dobiju priliku da rade i zaradjuju kuci ili u inostranstvu ismevate i vredjate sa nake visine,reklo bi se. Samo da kazem da nema potreba bilo koga da vredjate,bio iz Bosne ili od drugde,odakle god da ste,tako se jadno izvlacite iz sopstvenog sosa koji ste sami zakuvali i vrsljate,lazete,hvalisate se na ovde,bez ikakve potrebe,pred ljudima koji se trude saznati sto im treba i drugim,koji imaju zlata vredne,korisne informacije i ne zanimaju ih Vasa trabunjanja,pa i moj komentar na Vase ispade toboz pametne,fine i bogate,svetske devojke od 25 godina. I ko ste Vi da sudite ko zasto nije izvucen i nema i koliko ima srece?! Ljudi koji apliciraju imaju decu koja treba da zive,skoluju se,imaju igracke i budu srecna kao sva deca sveta sto to zasluzuju,a Vi ste se nasli da lupetate tu o izobilju i mogucnostima. AKO bilo ko igra BEZVEZE taj u zemlji iz koje aplicira uzima mesto svom zemljaku kom je to mozda preko potrebno i izlaz iz neke lose situacije,da li mojoj ili nekoj drugoj porodici,nebitno! I treba svima zeleti srecu,a ne kao Vi: ja imam,mogu i sto mi ne treba a za ostale me briga,jer prkositi nije lepo,a pogotovo u danasnje vreme!
Eh da ovde na forumu ima dugme "like" sad bih da sa uzivanjem i najvecom podrskom pritisnula!
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja