![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Postoji sad neki Digital signature,to bi trebalo da je taj bar kod valjda... |
|
|||
|
|||
![]()
Nemam nišata lično protiv čoveka, ali onaj Benefaktor78 na skoro svaku temu postavlja bzvz pitanja i daje neke komentare koji ne poseduju nikakvu korisnu informaciju o temi.
Ako nisi izvučen ne smaraj sa raznoraznim pitanjima već čitaj forum na kojem ima mnoooogoooo korisnih informacija, a kad te izvuku onda pitaj šta nema u forumu. Nemoj me shvatiti lično....ali takav utisak ostavljaš |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna da li se u USA priznaju diplome Masinskog fakulteta u Bg. Naime izvucen sam na lutriji sad i ako sve bude u redu odlazim odavde sledece godine. Trenutno zavrsavam master studije kod nas, ostao mi je jos jedan ispit, pa me interesuje da li ce to biti priznato tamo i u kojoj meri? Radnog iskustva u struci za sad nemam, ali cu da tada 'navuci' valjda barem nesto...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dulei86; 10.05.2014 at 00:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa kog si univerziteta? Evo pogledaj ovde ako ti zatreba evaluacija diploma, (meni licno nije trebala jer imam njihov doktorat) http://ncees.org/credentials-evaluations/ Ja sam juce poslala muzu da izvrse evaluaciju (jos jedan kolega) ovima World Educational Services - WES. Jedna drugarica je kad je upisivala doktorat slala njima - zavrsila elektro u Rusiji slicno kao nas dipl.ing.-master. |
|
|||
|
|||
![]()
By tha way, opusteno da prijavim da su mi odobrili zelenu kartu (na osnovu posla). Dobili smo EAD kartice i sad cekamo "Adjustment of Stay" da nam promene tip boravka unutar zemlje.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Studiram na Beogradskom Univerzitetu, i zavrsicu Master u Novembru. Cestitam na zelenoj karti. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Iskrene čestitke na pošteno zasluženoj zelenoj karti ![]() Rad i trud se uvijek isplate! Svako dobro želim tebi i tvojoj porodici!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |