![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Znaci sta se ceka, evo u prevodu kako to izgleda: Od dana kada sam poslao formulare u KCC, promenio sam posao, otisao na more, dobio unapredjenje na poslu, bio u Ameriku, dete mi prohodalo, opet bio u USA, odradio dva sertifikata, slavio detetu prvi rodjendan, praznici, Nova godina, opet bio u USA, smrsao 10 kila, ostavio cigarete....... i jos cekam.... Kada sledeci korak dolazi? Po mom utisku, taman kad sebi kazes " e jbt Amerika" e onda dodjes na red ![]() ![]() ![]() Ponavljam, ovo je ako imas relativno visok broj, ja sam 2014EU36XXX |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Svakog meseca izadje Visa Bulletin, gde mogu da se vide brojevi koji ce biti zakazani za intervju za naredni mesec. Visa Bulletin link:
http://travel.state.gov/content/visa.../bulletin.html Kada vidis da je tvoj broj u rangu brojeva za sledeci mesec, ocekuj email sa obavestenjem da ti je status aplikacije promenjen. Onda se ulogujes na istom mestu gde si proverio dali si izvucen ili nisi, i tu nadjes dalje intrukcije i detalje o interview-u. Ima dosta pisano na forumu o tome, mozes da procesljas malo, mozda nadjes jos nesto zanimljivo. Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
mislio sam da se nesto promenilo posto se u ds-260 spominjalo nesto oko slanja prepiske na kucnu adresu ! HVALA u svakom slucaju!
|
|
|||
|
|||
![]()
Popunio ja famozni formular.... I posle svih peripetija skontam da sam napravio gresku - kod supruge (koja je nosilac) mi ostalo da govori samo srpski!!! Kako to sada da ispravim? Ima li neko neku ideju?
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavam se ako je negde već rešeno ovo pitanje, ja ga nisam našao.
Zanima me kako saznati datum upisa u srednju školu i datum završetka? Moram naći diplomu, a mislim da to tamo ne piše? Hvala unapred! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Na diplomi ti pise kada si diplomirao i to ti je kraj skolovanja. Sto se tice pocetka, oduymes 4 godine, a kao dan pises prvi radni dan septembra te godine i to ti je to. Ionako ce ti gledati samo diplomu.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
![]() |
|
|
![]() |