![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
radim vec deset godina u firmi koja se bavi proizvodnjom peci za centralno grijanje i svega sto uz to ide, varenje, savijanje limova... a inace sam zavrsio srednju za metalostrugara.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://travel.state.gov/content/visa...fications.html EDIT: sudeci prema ovome, metalostrugar nazalost ne ispunjava kriterije da bi se kvalifikovao na osnovu radnog iskustva. Jedino ako si u toj firmi radio kao nesto drugo mimo metalostrugara. http://www.onetonline.org/link/summa...034.00#JobZone Last edited by johnywalker; 26.05.2014 at 18:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Samo nosilac mora da ispunjava kriterijume, supruznik nije bitan.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima! Zna li neko sta je Alien registration number?
Posto sam ja imao J1 vizu, da li ja trazim novi socijali broj ili ostajem na starom? Nije mi stvarno jasno koji je to broj.... |
|
|
|||
|
|||
|
Imas SSN, neces traziti novi, samo ces otici u SSA da ti skinu onu restrikciju sa kartice: valid for wirk with DHS authorization only (vidi temu o GC i SSN.)
|
|||
|
|||
|
Hvala puno!!! AKo slucajno imas informaciju i o ovome:
Imao sam ugovor o dijelu skoro dve godine, trebam li to navoditi kao zaposlenje? |
|
|
|||
|
|||
|
pozdrav svima. posle mesec dana evo i mene da se javim
naime moj problem je sledeci, ja sam kvalifikovan za ucesce preko posla (nemam redovno zavrsenu cetvorogodisnju skolu), ali bavim se jednim od poslova sa spiska iz kategorije 4. trazeci po forumu nisam uspeo da nadjem da je jos neko prolazio ovaj tip procedure. i jos jedna stvar, obzirom da radim kao freelancer a ne stalno zaposlen u jednoj firmi kako je najbolje objasniti i dokumentovati duzinu trajanja bavljenja poslom. ako neko ima bilo sta od ovih informacija znacice mi mnogo.
|
|
|
|||
|
|||
|
dobro ali neko ko je zavrsijo srednu skolu redovno ali ni je uzeo diplomu a tada nego sad polago zavrsnu maturu a zavrsio je redovno srednu skolu dal neko zna da objasni
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ako mozes da dokazes da si zavrsio cetvrtu godinu u kontinuitetu, bez pauze, onda nemas problema. Ako ti je diploma ili bilo koji dokaz da si zavrsio cetvrtu godinu kasnije, mislim da je nece prihvatiti posto nije u kontinuitetu. |
![]() |
|
|
|