![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Znam da Vam je svaka informacija neophodna ali iskreno nema mnogo novo sta da nadopunim Imao sam za danas zakazan intervju u amabasadi , uplatio sredstva znate vec procedure dosao na intervju kod con I dobio info da nema vise dostupnih viza , Pare nisam zelio da povratim ,nisma ni mislio na to nego ostavio sam da cekam ako ima neka sansa ( bozja sansa ![]() ali psoto je jos vruca glava - nadam se nekako - ali od sutra realnost ce biti druga Sto ranije se pomirim to bolje - ovako cekam kao nesto a znam sta cekam OPET CU NAPOMENUTI Ja sam imao odlozeno intervju . Uh koliko los post ali razumece te me ![]() Sa srecom svima ostalima |
|
|||
|
|||
![]()
Zasto neko iz MK ne kontaktira ambasadu i proba da dobije neki info?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja nisam trenutno u Makedoniji ali poslacu im mail pa ako hoce da mi odgovore na to pitanje - super. Najbolje da neko iz MK nazove ambasadu i da pita.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Gde kako bese izvini nemogu da kontam Aha ok sad cu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...KjMWCuebHqOw== unesi broj u sledecu format: 2014EUXXXX bez nule pre broja |
|
|||
|
|||
![]()
Nikolaniko,
Hvala na pomoci , provericu pa cu da spodelim sa vama ,znam kako je Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
U ostalim evropskim zemljama intervjui se obavljaju normalno, sto znaci da viza ima jos uvek. Ambasada otkaze intervjue ukoliko se podele svi brojevi i ne obavlja intervjue niti za to uzima pare. Mi ovde ocigledno imamo ili neku jezicku zavrzlamu jer je viza ocigledno odbijena ili ne znam o cemu se ovde radi. Brojeva za Evropu ima.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A evo ga i zvanicni odgovor iz ambasade:
"Mr.Cvetanovski: We just want to inform you that you have to be on time and prepared for interview on August 5, 2014 at 8:00am. Just to let you know that all cases are separate cases and all rules they do not apply for all cases the same. The nature of the visa is that nobody can promise you anything until you will be at the embassy for interview. Regards, Immigrant Visa Unit" Eto, sve je pod kontrolom, kao sto rekoh, nema mesta za paniku ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Znaci evo opet jos jednom cu da ponovim bez nikakvih namera da dizem paniku megu ljudima : 1.Danas sam bio na zakazani intervju ( koi je vec jedno bio zakzan pa odlozen - to sam nekoliko puta napomenuo ) 2. U ambasadi sam predao sva potrebna dokumenta I platio sumu 3.Kad sam dosao na intervju posoceno mi je da nema vise viza I da ukoliko ima nekakvih izmena da ce da me izveste 4 . Nije smak sveta ako bi me odbili da spodelim sa ljudima verovatno ne bih bio jedini , I milsim da nije korektno da se stvara misljenje da neko laze - "jer je viza ocigledno odbijena " nije , jer da sam bio odbijen to bi I napisao .Jer imam veliko postovanje prem aVama zato sam I u toku dana uzeo za pravo da Vam psoaljem PP . Pozdrav svima |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 390 | 15.06.2025 11:15 |
Pitanje u vezi DV 2014 | Slobodan021 | Vaša strana | 15 | 01.06.2025 19:10 |
Intervjui - 2014 | via | Intervju (interview) - Ambasada | 1268 | 26.05.2025 23:06 |
DV 2014 -saznao u maju 2014. | Stat | Prva koverta | 16 | 10.02.2015 09:54 |
![]() |