![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
zanesena, poslao sam 15.6 za sebe i 17.6 za suprugu. Izgleda da je ogromna vecina formular poslala pre toga
|
|
|||
|
|||
![]()
da li stizu mail-ovi za zakazivanje ili se status menja na sajtu na kom smo izvuceni kao dobitnici ???
|
|
|||
|
|||
![]()
DS260 sam poslala 23.05.2014, ali mislim da to nema veze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nisi shvatio pitanje, pa ne treba da se osjećaš prozvan. Pitanje je bilo upućeno izvučenim iz BiH koji su dobili mail o kojim konkretno dokumentima se radi za BiH. Pretpostavljam da je riječ o istim dokumentima ali prema postovima iz prethodnih godina bilo je riječ da je za BiH potreban Affadavit of support pa me zanima da li je potrebno i za ovu godinu. Iko? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovoru filia.
Pretpostavio sam da nije čim se niko nije oglasio... Moj CN je 12xxx a poslao sam dosta prije tebe, čak 09.06. tako da se i ja nadam pozivu za novembar/decembar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2014EU00003xxx 22.10.2012. prijava za DV-2014 01.05.2013. izvučeni ![]() 21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky 29.05.2013. koverta stigla u Kentucky 08.11.2013. Intervju - vize odobrene ![]() 31.03.2014. Landed in Chicago |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://usvisa-info.com/bs-ba/selfse...mmigrant_visas http://travel.state.gov/content/visa...documents.html Na drugom linku odaberete Sarajevo i skinete PDF dokument koji je 'outdated' jer pominje DS230 i DS2001 formulare koji su potrebni umjesto novog DS260. Vjerujem da vama to niko nije tražio prošle godine ali me zanimaju i ovogodišnja iskustva. Istina, nema logike da se traži affidavit of support za DV program jer dosta aplikanata nema baš nikoga u USA, kao što je i sa nama slučaj. Javite se sa ovogodišnjim iskustvima. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://travel.state.gov/content/dam/...20Sarajevo.pdf Citiram: Uz svaki dokumenat koji u originalnom tekstu nije na engleskom jeziku mora biti priložen prevod ovjeren od strane sudskog tumača. Prevod mora sadržavati potpisanu izjavu prevodioca u kojoj se navodi da je prevod tačan i da je prevodilac ovlašten da prevodi. Kao i da je obavezan Affidavit of support: Sljedeći dokument je neophodan za sve vrste useljeničkih viza (uključujući spajanje porodice i viza lutriju), osim za poslovne vize: - Dokaz o izdržavanju: Osoba koja je podnijela zahtjev za vaše useljenje u Ameriku mora popuniti formular “I-864, Affidavit of Support” (i, ako je potrebno, formular “I-864A, Contract Between Sponsor and Household Member”) za vas, kako bi dokazali da vi i članovi vaše porodice koji planiraju useliti u Sjedinjene Američke Države, nećete finansijski pasti na teret Sjedinjenih Američkih Država. Pogledajte instrukcije uz formular “I-864”, kako biste ga mogli ispravno popuniti, te pogledajte koje vrste dokaza možete priložiti. E sad, budući da ti kažes da nije obavezno da se prilaže uz ostalu dokumentaciju pretpostavljam da ove instrukcije nisu update-ovane već godinama, pa me to malo zbunjuje dok ne dobijem mail o neophodnoj dokumentaciji. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |