![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sledecei korak je da pratis Visa Bulletin od Oktobra. U zavisnosti od CN-a, mozes videti kada ce ti biti intervju i onda ocekujes mail od KCC sa datumom zakazano gintervjua. Tada skupljas papirologiju, ides an lekarski, dodjes u ambasadu, platis 330 USD i na kraju na intervju. Kada ti odobre vizu registrovaces se na sajtu na kojem ti kazu, uplatiti IV fee, kupiti karte i otici u novi zivot.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav dobri ljudi,
Imam par pitanja pa me zanima da li neko moze da mi da odgovor. Devojka je izvucena sa relativno sitnim brojem. Formular je vec prvog dana popunjen i poslat tako da ocekujemo poziv za intervju (po informacijama sa foruma) vec septembra / oktobra. Nakon vencanja koje cemo obaviti ovog meseca, zanima me sta sledece: 1. Da li treba da kontaktiramo Kentucky kako bi opet otvorili aplikaciju i ja popunio formular? 2. Zanima me isto koja je zvanicna email adresa na koju mozemo da ih kontaktiramo ako uopste ima potrebe da ih kontaktiramo direktno? 3. Takodje, zanima me koliko su usluzni sluzbenici u ambasadi u Beogradu i da li oni mogu da nam daju odgovore na neka pitanja? Verovatno je vec negde odgovoreno na slicna pitanja i nadam se da nije problem sto opet pitam. Ali posto se sve sada radi online proces je promenjen, zato sam malo u nedoumici. Hvala unpred na odgovorima! |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi zanima me dali je neko u pole za vakcinu odgovorio sa NE i u objasnenje napisao da ce da primi vakcinu koju fali na lekarskom pregledu pred intervju? Posto mi je jedan drugi dobitnik rekao da nisam trebala to uciniti, da sam trebala upistai samo Da.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NE, po meni to pitanje ne nosi neku tezinu, i nece biti problem odgovorio ti sa DA ili NE, ionako ces na pregledu da dobijes injekcije.
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam odgovorila sa NE iz razloga sto ne posedujem dokumentaciju o primljenim vakcinama, ali da cu pre odlaska primiti sve potrebne vakcine i mislim da to uopste ne bi trebalo da predstavlja problem
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cao
Neznam gde da ovo pishem zatoa sam tu. Prica je ovakva, ja i moja devojka smo o vezi vise od 5 godina al kad su me izvukli sluchio se neki smrtni sluchaj kod nje i nismo mogle da se udamo. Jas sam poslao aplikacija samo za mene kako single. Sam me i teresira shta odna kako che ona moci dochi kod mene i dali ako se ja udam sledeche godine i ona che mochi dochi so mene ili uopshe kad che moci dochi. Ima li neko reshenie za moj problem. (Malo pechetne greshke jer nisam iz Srbije) |
|
||||
|
||||
![]()
Ako mozete sad da se vencate, vencajte se sto pre. Kontaktiraj KCC i posalji im prevod vencanog lista. Mada mislim da mozes da nazoves ambasadu i objasnis im ceo slucaj pre intervjua.
Obavezno se vencajte pre intervjua ili ce ona morati da ceka najmanje godinu, dve dana.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
A ako jas idem sad sam, kako che moci ona da doci kasnie? Samo se ja vratim nazad, udam se i oped Americi ili ima neka procedura. I shto ako ja pred da idem ona ostaje trudna, ne che moci ode so mene? Ima li negde gdje mogu procitat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mislam deka na toj nacin procedurata za taa da dobie viza moze da trae i do 5 godini a vo meguvreme nema da ima pravo na nitu eden tip na viza najdobro vi e da odete dvajcata jas taka napraviv se ozeniv i dokumentite gi prativ zaedno za dvajcata
|
![]() |
|
|
![]() |