![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
U wells fargo je min 300$, mi smo stavili po 500$ na svaku. Nije bitan iznos bitno da krenes trositi, placati racune i graditi credit history...rekli su nam ako bude sve ok za 6 mj bi mogli dobiti unsecured i 3000$ limit po kartici.
Prijave: 2001, 2009, 2010, 2011,2012... 06.05.2013. cura izvučena broj 15*** 07.06.2013. poslani papiri za KCC 17.06.2013. papiri stigli u KCC 03.09.2013. odgovor iz KCC da su papiri u procesu 03.02.2014. interview odgođen 28.02.2014. liječnički odrađen 24.03.2014. novi datum interviewa 24.03.2014. green day ![]() 21.08.2014. USA LPR ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mi smo napravili racun u Wells Fargo. Jedan checking account a nas dvoje cemo imati svako svoju debitnu karticu. Nije nam trebala adresa ni SSN da napravimo racun. Kad nam stigne SSN ici cemo da napravimo i Secured Credit Card.
Johny pratimo vas u stopu. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
pitanjce jedno: dakle, recimo da ja i moja druga polovica otvorimo zajednicki checking i savings account i naravno dobijemo svatko svoju debitnu karticu, a onda zatrazimo u drugoj banci secured credit card (svatko svoju - ne zajednicku) - jel onda gradimo zasebni credit score? jel uopce moguce imati zajednicki credit score? sto mislite koja je bolja opcija?
valjda sam bila jasna u pitanju ![]() ![]() EDIT: evo sad sam vidila da je netko pisao i o zajednickim scc.. to je dobra ideja ![]() Last edited by antonia175; 01.10.2014 at 15:16. |
|
|||
|
|||
![]()
ne mogu vise editirati, pa se unaprijed ispricavam sto postam dvaput zaredom.
malo me zbunjuju neke stvari pa ako moze netko da mi objasni.. kao sto sam napisala, pretpostavimo slijedeću situaciju: ja i muž dodjemo u BoA i otvorimo joint checkings & savings account. u istoj banci zatrazimo secured credit card (joint - ja nosioc), i npr. u Chase banci jos jednu secured credit card (joint - muž nosioc). nakon cca 6 mjeseci, dobijem u BoA i credit card i muž u Chase isto tako. I sad sve transakcije radimo svaki preko svoje kreditne kartice a secured kreditna bi se trebala povremeno koristiti kako se nebi ugasila a na njoj je najdulji credit history. e sad, da li to znaci, s obzirom da su obe scc joint, da i on i ja moramo provuci povremeno tu karticu ili nije bitno tko je od nas dvoje koristi, bitno je samo da je koristena? da li bez obzira sto imamo joint account i joint secured cc gradimo zasebni credit score? uf, i sama sebe sam umorila s ovim ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
E pa vidis, i mene to zanima, mada mislim da je najmanje komplikovano da svako ima svoju kreditnu katricu.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oprosti, ali ne znam čitati ćirilicu, pa ako mi mozes prevesti bilo bi super xD ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
U Chase banci ne postoji secured credit card vec samo klasicne kreditne kartice... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |