|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA | 
| Lokacije u USA » Hawaii » Bitni linkovi | ||||
| O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ... 

jedno su zelje, drugo je realnost...  ja sledece nedelje u kanadi, pa cu vremenom lagano da se spustam   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dobro javi kad se dosta spustis i odes malo u stranu prema Japanu     Mada jbg moram sad za Bg posto su me izvukli za gc lottery 2012   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Samo da kazem da ne bude zabune Havaji su najbolje mesto na kome sam ikada u zivotu bio.  Evo domace zurke na Havajima  http://www.youtube.com/watch?v=wMvooFe3btA | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Cestitam na dobitku! Mogu da zamislim kako se osecas, posto sam i ja 13 dana u maju imao konstantan osmeh na licu. E onda se sve srusilo na taj petak 13. Ali opet je nekako lakse nama koji smo u USA. 
				__________________ 17.01.2011. - stigao u Chicago | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ja sam nov clan ovde, ali svr sto je napisano do sad divno zvuči.. Vidim da su u pitanju postovi od pre nekoliko godina ali hajd sad.. Diplomirani sam molekularni biolog i radim master mikrobiologije i u fazi trazenja svog mesta pod suncem, da tako kazem   koliko je realno nadati se nekom poslu na Havajima u okviru higijenskog nekog zavoda ili ispitivanja vode npr? Svaka informacija je dobrodošla.. Hvala.. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Ali ako bash jurish lokalni posao, treba da budesh ovde, mala je verovatnoca da ce ti dati neshto ako vide/chuju da si trenutno negde drugde, a kamoli sa druge strane sveta. Iskustvo is prve ruke, a ja zivim ovde off/on zadnjih 8 i po godina. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

e jel ima nekih vesti o Hawaima ? Ovaj sto je rekao da ide , jesi otisao? Ja se mislim da odem tamo malo da vidim kako je. San mi je da zivim na toplom i blizu mora... Ja kolko sam gledao na realtor mogu da se nadju kuce i za 250-300000$ sto verujem da ako neko ima normalan posao i uzme kredit na 30 god mozda i moze da kupi.... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Hawai'i nisu jeftini toliko za zivot, ali ovde dodjesh da uzivash u zivotu i da ne mislish puno na pare. Ostrvo se uglavnom svodi na tri industrije: Turizam, Vojska, i Medicina. Ako ubodesh posao bilo gde tu, onda opushteno, u suprotnom, malkice je teze. Ima nashih koji su se oparili radeci sa finansijama, ali niko nema kucerina kao shto je to obicaj na mainland-u ( kontinentalni deo Amerike ). | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|   |