![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. noseshe li ti nekakov dokaz deka nema da bidesh na teret na drzhavata?
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Tomislave.Nasla sam jos jedan iz 2003.godine,a i kontaktiracu iz ambasade Slovenije da mi posalju.Cestitke za zelenu kartu.Sve najbolje.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na objasnjenju. Pripremicu sve mail-ove. Sva sreca pa smo im pisali. Zvacu ambasadu u ponedeljak. Vama su odobrili vizu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mislam deka najdob veke afiidavit pa ke vidime kako ke pomine se ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo!
Se nadevam deka i vasiot son ke se ispolni!Na pocetok da kazam deka intervjuto ni bese prezakazano od 13.01. na 21.01. i malku ne fati panika(nepotrebno).Vo ambasadata bevme vo 8:00 ,gi podnesovme dokumentite na salter ,od koi orginalnite izvodi ni gi zadrzaaa.Otkako si gi plativme vizite,pocekavme uste okolu 2 casa zatoa sto imase mnogu aplikanti(i na drugi vidovi vizi).Po 2 casa bevme povikani na drug salter kade se odrza intervjuto.Po moe baranje toa bese na angliski i bese cista formalnost.Dali sum bil vo USA,kaj kogo ke odam ,sto ke rabotam,no me prasaa i za parite sto gi prikazavme na bankovno saldo.Intervjuto go vodese edna mlada devojka,sto malku me zbuni na pocetokot i traese bukvalno 10 min.Vizite si gi podignavme naredniot den i na nasata sreka i nemase kraj. |
|
|||
|
|||
![]()
Čestitam Tomislave i neka je sa srećom!!
Maki, Californija i ostal,i ne sumnjam da će se i vama moći čestitati - imate dovoljno vremena da prikupite svu dokumentaciju. Nego ima li Kaće ovdje na forumu da joj čestitamo? ![]() ![]() http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/5287...rtu-na-lutriji |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ако не е тајна, отприлика колку имавте на сметка како доказ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Da, da ja sam imao taj slucaj naknadnog dostavljanja izvoda rodjenih iz BiHa DHLom, sto se mene tice ja sam im poslao jedan iz 2005 i medjunarodni iz 2008 on je crvene boje koji mi je koristio da se prebacim iz Sarajeva u BGD. Ali ljudi sta da vam kazem ja sam jos na cekanju ![]() 23.12 je bio intervju i jos uvek nista, ali stvari kroz koje sam prosao pre 2-3 nedelje nisam ni pisao a verujem da niko do sada nije prosao. Naime sa sadasnjom suprugom sam vec vise od godinu dana u vezi a vencali se pred intervju 3.12. zavrsili sve papire, bili na intervjuu, sve kao proslo super konzul mi trazio izvod iz BiH ja to dostavio vec sledeci 24.12. 8.1. sam zvao ambasadu da vidim sta se dogadja, da im slucajno ne treba noviji izvod pa da idem za Sarajevo jer po novom zakonu moras sada licno da vadis izvod iz knjiga rodjenih u BiH. Sledeci dan 9.1. 10h ujutru neko na vrata zvoni ja otvaram kad MOJ KONZUL sa intervjua sa prevodiocem ![]() Ja zbunjen, kao jel mozemo da udjemo itd. ja reko samo izvolite itd....E sada samo da napomenem na intervjuu smo bili do te mere iskreni da nije bilo dobro, na pitanje da li zivimo zajedno smo rekli da ne zivimo jer planiramo odlazak vec u martu tako da zivot zajedno dva meseca, pa odlazak gore bi bio bez veze, a sad da imam stan od 100 kvadarata to vec ne bi bio problem, ali videli su da je stan mali i da uslova nema.... I onda krecemo razgovor, mislim jasno mi je bilo da su dosli da provere nasu vezu i da vide da brak nije iz interesa to je jasno tako da sam ja odmah krenuo sam pricom....GOSPODO DA JA LEPO KRENEM ISPOCETKA.... KADA I GDE SAM SE UPOZNAO,ZASTO OVO ZASTO ONO ITD... oni lepo klimnuse glavom i ja poceo kao i na intervjuu da pricam, sve sto sam i tamo rekao...naravno tu mi je i majka bila tako da su culi i njeno misljenje o celoj prici. Bili nekih 10ak min pitali sta su hteli pogledali se klimnuli glavom i preko vrata...naravno zovem suprugu da joj kazem da su mi gosti dolazili...i kao sto sam i ocekivao posle pola sata eto njih i kod nje, ista prica ista pitanja....kontam da su provalili da tu nema nikakve lagarije i da je sve sto smo rekli istina...odlaze i od nje i od tada evo prodje vec par nedelja i opet nista, niti se javljaju oni niti DHL, kontam da cekam do pocetka februara pa da opet zovem da vidim da li ce biti barem nekih informacija. Eto malo sam razvukao pricu ali nisam mogao da ne podelim i sa vama, jer sto se kaze svi mi delimo istu muku ![]() A naravno agonija i nerviranje koje je prisutno to da vam i ne govorim, eto to je ta moja prica do sada, a sta ce i kako biti to izgleda sam Bog zna. Ako je neko cuo za neki slican slucaj vole bih da cujem ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Auuu kakva prica, ovo do sad nisam cuo da se nekom desilo sem u americi kad proveravaju ljude da li su se vencali zbog zelene karte.
Ali nije mi jasno, otkud ti je palo na pamet da pricas da ne zivite zajedno? Ja sam bio u istoj situaciji kao i ti, ali to ne bih rekao ni u ludilu ![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |