![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() To je ono sto ti kazem iskreni na intervjuu do ludila I onda te zadesi sta te zadesi, al eto odkud sam znao, da sam rekao zivimo a ne zivimo I oni zakucaju na vrata e tek onda bi bilo cao zdravo! ![]() Tako da je jos to I dobro ispalo sto se dogodilo, tako da buduci kandidati koji budu imali slican slucaj kao ja za svaki slucaj da znate da vas I to moze cekati. Ja iskreno nikada nisam cuo za ovako nesto nekome da se desilo pogotovo na DV lutriji, za drzavljanstvo je ok to znam, al ovo je vec nesto novo. Mada ujaku iz Denvera kada sam ovo pomenuo njegova reakcija je bila. ..Odlicno! Tako da bas ne znam sta misliti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tvoje iskustvo je i bilo razlog da smo ponijeli i drugi Izvod iz maticne knjige rodjenih i pokazalo se kao ispravan potez. Hvala ti na tome |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ke ti opisam za den dva vetuvam kako pomina na intervjuto, inaku ne nosev nisto nitu affidavit nitu potvrda od banka. |
|
|||
|
|||
![]()
Dali moze da sovetuva nekoj okolu avio biletite za amerika,nekoja agencija ili online strana.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nemam nikakvo iskustvo, za zal, mozes direktno da rezerviras na stranata online, no imas i ostaveno kontakt. Vnesi gi destinaciite i data i ke ti izleze lista so letovi
|
|
|||
|
|||
![]()
Zar nam mora svaka tema otići u off topic. Nisam administrator, ali zamislite nekoga ko prati temu ili pretražuje sajt...
Prva prijava 15.10.2011. - Has not be selected. Druga prijava 14.10.2012. - Has not be selected. Treća prijava 02.11.2013. - Izvučeni 2015EU00031xxx DS-260 Popunili i poslali 02.06.2014. Ljekarski 21.05.2015. Eurofarm - Sarajevo Interview 04.06.2015. - Sarajevo - Vize odobrene Departure Day 06-Sep-2015. |
|
|||
|
|||
![]()
U potpunosti se slazem sa tobom. Molio bih clanove foruma da adekvatno koriste forum jer je svima to od interesa . Hvala svima na razumevanju.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |