![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ne moze niko da me ubjedi da je ovo klasicna lutrija.
Ovdje mora da bude klasifikacije neke sigurno. Kako kog, ja evo vec pokusavam cijeli sat da provjerim status ali mi stalno pokazuje sljedece: "Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20161O0DZWY3DOV9) Confirmation Number is required." Moze neka pomoc? Jedno 50 puta sam ga upisivao i stalno mi isto ponavlja... Da me ne bi pogresno razumjeli, imam screenshot od coda. Last edited by bilic101; 05.05.2015 at 17:58. |
|
|||
|
|||
![]()
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page ova poruk izlazi iako sam ubacio sve tacne podatke |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo proslo je sve konacno.
Vjerovatno je server bio opterecen a mi svakako kao sivonje navalili. Nazalost, nitko od nas 8 nije uspio dobiti. Takva valjda sudbina. Idemo dalje... Sad makar znam, da se konacno okrecem Evropi. Hvala svima na pomoci. |
|
|||
|
|||
![]()
katarina ili si zamjenila broj nula i slovo o, kao sta sam ja ili probaj umjesto prezimena upisat samo ime
|
|
|||
|
|||
![]()
kucao sam proslogodisnji broj...onda kliknuo na forget number i oni mi izbacili novi number...joj i nista
|
|
|||
|
|||
![]()
Has not.....jbshdysj*(&*^^%^&$%%$$#........sta reci.....ostadosmo u mraku
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja iskreno ne znam sta je ovo. Eto nas se 8 prijavilo, prijatelja, ne porodice i da nitko od nas ne dobije, pa zaista....
Mnogo smo bili razocarani jucer ali danas je novi dan, novi prilike. Zivot ide dalje, a sto se Amerike tice, do boljih dana. Nego, ima li netko kakvu informaciju, da li Kanada slucajno ima ovakav tip lutrije? Hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nije lako ali ni nemoguće.
|
|||
|
|||
![]()
Evo ni ja ni supruga nismo izvuceni
![]() Pozdrav! |
![]() |
Tags |
dv-2016.lista |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lista sa statistikama opasnih-bezbednih lokacija u USA | Score | Lokacije u USA | 4 | 16.09.2014 20:31 |
Lista Dobitnika DV 2013 | Milosdv | Prva koverta | 0 | 04.05.2012 00:16 |
DV2012 - Azurna lista selektovanih. | vrhunski | Prva koverta | 135 | 26.04.2012 17:05 |
Broj prijavljenih za green card | neky | Stare teme | 8 | 11.09.2008 18:31 |
Lista pitanja koje namjeravam da pitam na intervjuu za posao | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 31.01.2008 16:47 |
![]() |