![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Od njih ne stize apsolutno nista....ako si poslao to je to....kada udjes tamo u ds260 treba da ti pise COMPLETED to znaci da si uspesno poslao formular.....Jedini mail od njih ces primiti kada ti zakazu intervju i to ce ti pisati da je doslo do promene u tvom slucaju i da proveris na onoj adresi gde si konkurisao i tamo ti onda pise kada je intervju....ali zavisno od tvog Case Number a ce ti i zakazati intervju.....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne znam koliko je ovo tacno, ali je meni bilo logicno ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo
Sakam da prasam koi se sansite da dobijam studentska viza dodeka cekam za intervju? Apliciram na master studii i ako me primat dali moze posle koga veke ke bidam vo SAD da odam na intervju za zelenata karta. Patem case number mi e okolu 17000, dali ova znaci deka ke me viknat na intervju uste ovaa godina? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Znaci od tri jezicka u DS-u (Complete, review sign) kada sam zavrsio process, ja uvek naknadno mogu uci u jezicak sign i odstampati tu stranu (nakon sto sam "potpisao") koja mi treba u papirnom obliku odatle... tako da stampanjem te strane nema potrebe zuriti... ps. koliko je tu strana u pitanju? a kada mi na mail stigne zakazan datum za intervju, onda odstampam i tu stranu (za par meseci kada zakazu)... jedino mi niko ne rece kada bih se orjentaciono mogao nadati datumu... moj case number pocinje ovako nekako: 2016EU00023XXX ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sto se tice maila sa zakazanim interview om, dobices samo mail u kome ti kazu da je doslo do promene u tvom slucaju i da proveris opet onu stranu gde ti pisalo da si selektovan za lutriju, s tim sto ti sad tamo pise da ti je zakazan interview, gde, u koliko sati kog datuma.To takodje stampas i takodje mozes da stampas kada hoces i takodje samo jedna strana. A po tvom CN trebalo bi da dodjes na red u Martu Aprilu sledece godine.
|
|||
|
|||
![]()
Da li u vezi jezika treba upisati i "Serbian" iako mi je upravo to maternji, obzirom da pise "List the languages that you speak and/or read" (ne pise navesti jezike koje mozes govoriti i/ili citati izuzev maternjeg)... a da li treba navoditi ostale nase jezike (Croatian, Bosnian, Montenegrin) obzirom da svaki od njih ima kao neki status zasebnog jezika sada... a u sustini ko zna jedan od njih, svakako zna i sve ostale... kako ste naveli vi koji ste uspesno vec dobili G.C.
Na diplomi i svedocanstvima srednje skole mi pise: Za ime skole - Gimnazija za sediste - u Obrenovcu... Znaci za naziv skole na svedocanstvima i diplomi mi pise samo "Gimnazija", a na zvanicnom sajtu te skole i svim drugim mestima pise da se zove "Gimnazija u Obrenovcu" kao naziv skolske ustanove... pa ne znam da li za naziv institucije treba da stavim "Gimnazija" (kao na diplomi) ili "Gimnazija u Obrenovcu" kao na svim ostalim mestima sto pise... (pretpostavljam da se za pocetni datum uzima 1. septembar prvog razreda npr., a za krajnji datum diplomiranja posle zavrsenog cetvrtog razreda, koji stoji na diplomi, znaci negde u junu). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(mene nisu ni pitali, pih ![]() za naziv skole - puni naziv, dakle Gimnazija u Obrenovcu u vezi datuma - da, to je to kako si rekao |
|
|||
|
|||
![]()
zdravo,
ne mi e jasno kako da odgovoram na prasanjeto do koj datum trae moeto posledno vrabotuvanje, zatoa sto jas sum vrabotena na neopredeleno vreme, a mora da se vnese datum. minatata godina na toa prasanje odgovaraa so "present", no sega nema takva moznost. pozdrav, |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Application Received - Sta sad? | dejancic | Agencije za prijavu | 20 | 25.11.2009 21:26 |
Formulari na lekarskom pregledu | xeg | Uputstva za dobitnike | 15 | 14.10.2008 15:07 |
Formulari bez godine u pozadini | mariags | Prva koverta | 3 | 20.05.2008 01:31 |
![]() |