![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi moj pozdrav ja sam CN34XXX imao sam intervju u BG-u prosle nedelje viza odobrena, napisacu svoje iskustvo temeljno, ali pre toga imam jedno pitanje, na koverti koju su mi dali stoji POE Port Of Entry adresa i grad od moga hosta u USA u pitanju je Washingotn, ali ja sam u medjuvremenu nasao bolju ponudu u Los Angeles i zelim da odmah putujem za LA, pa vas pitam da li bih imao problem da odmah udjem u LA umesto u Washington iako mi port of entry Washignton? Molim vas ako neko zna jako mi je vazno, u toku dana cu napisati kako je i sta bilo na intervjuu, pozdrav svima.
|
|
|||
|
|||
![]()
ja mislim da nema veze, a sto ne zoves ambasadu i pitas
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja imam isti slucaj... Adresu sam prijavio u Sijetl, ali sada hocu da letim za Chicago. Tamo sam nasao vec posao, jedino sto nemam nista napismeno, ako je to u opste bitno.
Jel mislite da to prolazi, ako direktno letim za Chicago, ili ipak da odem u Sijetl, da aktiviram GC pa da se vratim za Chicago, i ako znam da je veliki put i trosak, samo hocu da sve bude regulare. I kada ti putujes? |
|
|||
|
|||
![]()
Lilan1957, isprintaj novu adresu i ponesi sa sobom. Neces morati ici do Seattle zbog ovog (dodatni trosak bezveze) samo im naglasi kad uzmu kovertu (u tom sekundarnom pregledu) da hoces da update address i daj im novu adresu. Prije nego potpises formulare (mislim da sam nesto potpisivala tamo) dobro sve procitaj da je sve napisano kako treba, pa onda potpisi.
Koliko sam shvatila Johny walker je stigao u nedelju u USA.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jel postoji mogucnost da budu "neprijatna" pitanja, a sto niste otisli u Sijetl, kada je tamo navedeno, nego ste dosli u Cikago i slicno? Hvala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, samo u word dokumentu napisi da se ne zeznes sta sa adresom i predaj im. A nema sta da te pita, ti imas slobodnu volju da odlucis gdje ces i kako ces. Ako i pita reci da ti je ovo vise odgovaralo, to je normalan odgovor (ja sam mijenjala 3 puta adresu: prva je bila na prvom formularu koji sam poslala postom, druga adresa je bila na intervjuu, a trecu sam im dala na granicnom i niko nije pravio problem)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala jos jednom ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
paničariš previše a nema potrebe. Njima je svejedno gdje živiš. slobodna zemlja, živi gdje hoćeš. samo je bitno da adresu prijaviš jer to je obaveza koju imaš. nekada kada opet promijeniš stan ili adresu, možeš to online popuniti. FOrmular ar11. par minuta i gotovo. uglavnom, ne brini previše. bit će to sve ok. Nismo mi njima toliko zanimljivi kao što mislimo
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Voja , danas dosao mail , datum je 14 sep. Jos samo malo i gotovo....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |