ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Intervju (interview) - Ambasada

Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua

Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi
O drugoj koverti Lekarski pregled Ambasade Intervju Korisne informacije

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 20.07.2015, 13:40
cvelemen cvelemen je offline
Član

Datum prijave: 07.11.2014
Nepromenjeno

Ljudi moj pozdrav ja sam CN34XXX imao sam intervju u BG-u prosle nedelje viza odobrena, napisacu svoje iskustvo temeljno, ali pre toga imam jedno pitanje, na koverti koju su mi dali stoji POE Port Of Entry adresa i grad od moga hosta u USA u pitanju je Washingotn, ali ja sam u medjuvremenu nasao bolju ponudu u Los Angeles i zelim da odmah putujem za LA, pa vas pitam da li bih imao problem da odmah udjem u LA umesto u Washington iako mi port of entry Washignton? Molim vas ako neko zna jako mi je vazno, u toku dana cu napisati kako je i sta bilo na intervjuu, pozdrav svima.
Staro 20.07.2015, 14:47
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

ja mislim da nema veze, a sto ne zoves ambasadu i pitas
Staro 21.07.2015, 01:54
johnywalker johnywalker je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik cvelemen Prikaz poruke
Ljudi moj pozdrav ja sam CN34XXX imao sam intervju u BG-u prosle nedelje viza odobrena, napisacu svoje iskustvo temeljno, ali pre toga imam jedno pitanje, na koverti koju su mi dali stoji POE Port Of Entry adresa i grad od moga hosta u USA u pitanju je Washingotn, ali ja sam u medjuvremenu nasao bolju ponudu u Los Angeles i zelim da odmah putujem za LA, pa vas pitam da li bih imao problem da odmah udjem u LA umesto u Washington iako mi port of entry Washignton? Molim vas ako neko zna jako mi je vazno, u toku dana cu napisati kako je i sta bilo na intervjuu, pozdrav svima.
nije to problem nikakav. BItno je da uđeš u zemlju. Nemoj zaboraviti samo kada budeš na aerodromu da policajcu kažeš da promijeni u sistemu adresu gdje da ti dođe karta. Mene nisu pitali a ja zaboravio pa će mi sada kartica dođi na drugu adresu pa će mi prijatelji poslati.
Staro 21.07.2015, 07:10
Lilan1957 Lilan1957 je offline
Član

Datum prijave: 21.07.2015
Nepromenjeno

Ja imam isti slucaj... Adresu sam prijavio u Sijetl, ali sada hocu da letim za Chicago. Tamo sam nasao vec posao, jedino sto nemam nista napismeno, ako je to u opste bitno.

Jel mislite da to prolazi, ako direktno letim za Chicago, ili ipak da odem u Sijetl, da aktiviram GC pa da se vratim za Chicago, i ako znam da je veliki put i trosak, samo hocu da sve bude regulare.

I kada ti putujes?
Staro 21.07.2015, 13:35
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Lilan1957, isprintaj novu adresu i ponesi sa sobom. Neces morati ici do Seattle zbog ovog (dodatni trosak bezveze) samo im naglasi kad uzmu kovertu (u tom sekundarnom pregledu) da hoces da update address i daj im novu adresu. Prije nego potpises formulare (mislim da sam nesto potpisivala tamo) dobro sve procitaj da je sve napisano kako treba, pa onda potpisi.

Koliko sam shvatila Johny walker je stigao u nedelju u USA.

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Staro 21.07.2015, 15:01
Član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA Prikaz poruke
Lilan1957, isprintaj novu adresu i ponesi sa sobom. Neces morati ici do Seattle zbog ovog (dodatni trosak bezveze) samo im naglasi kad uzmu kovertu (u tom sekundarnom pregledu) da hoces da update address i daj im novu adresu. Prije nego potpises formulare (mislim da sam nesto potpisivala tamo) dobro sve procitaj da je sve napisano kako treba, pa onda potpisi.

Koliko sam shvatila Johny walker je stigao u nedelju u USA.
Mislis, sam da napisem adresu u wordu i da je isprintam i tako im dam kada sletim u Cikago?

Jel postoji mogucnost da budu "neprijatna" pitanja, a sto niste otisli u Sijetl, kada je tamo navedeno, nego ste dosli u Cikago i slicno?

Hvala
Staro 21.07.2015, 16:12
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Da, samo u word dokumentu napisi da se ne zeznes sta sa adresom i predaj im. A nema sta da te pita, ti imas slobodnu volju da odlucis gdje ces i kako ces. Ako i pita reci da ti je ovo vise odgovaralo, to je normalan odgovor (ja sam mijenjala 3 puta adresu: prva je bila na prvom formularu koji sam poslala postom, druga adresa je bila na intervjuu, a trecu sam im dala na granicnom i niko nije pravio problem)

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Staro 21.07.2015, 16:33
Član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA Prikaz poruke
Da, samo u word dokumentu napisi da se ne zeznes sta sa adresom i predaj im. A nema sta da te pita, ti imas slobodnu volju da odlucis gdje ces i kako ces. Ako i pita reci da ti je ovo vise odgovaralo, to je normalan odgovor (ja sam mijenjala 3 puta adresu: prva je bila na prvom formularu koji sam poslala postom, druga adresa je bila na intervjuu, a trecu sam im dala na granicnom i niko nije pravio problem)
Bez obzira sto su druge drzave u pitanju?

Hvala jos jednom
Staro 21.07.2015, 16:53
johnywalker johnywalker je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2014
Nepromenjeno

paničariš previše a nema potrebe. Njima je svejedno gdje živiš. slobodna zemlja, živi gdje hoćeš. samo je bitno da adresu prijaviš jer to je obaveza koju imaš. nekada kada opet promijeniš stan ili adresu, možeš to online popuniti. FOrmular ar11. par minuta i gotovo. uglavnom, ne brini previše. bit će to sve ok. Nismo mi njima toliko zanimljivi kao što mislimo
Staro 22.07.2015, 18:51
dado76 dado76 je offline
Član

Datum prijave: 14.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dado76 Prikaz poruke
Pomalo sam se bio razocarao tako da sam tri dana se predomisljao da li da pogledam visa bulletin za sep ali onda ushicenje i radost. Hvala ti na informaciji ... cujemo se ako bude kakvih promjena
Voja , danas dosao mail , datum je 14 sep. Jos samo malo i gotovo....
Zatvorena tema

Pravila pisanja