![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da li mi je potrebno uverenje da nisam sluzio vojsku,za intervju?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nije ti potrebno. Moj muž isto nije služio i niko ga nije u ambasadi ni pitao za vojsku.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aha....pa trebalo bi tako negde odprilike da bude.....znaci ne pre marta sigurno....
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!
Imamo bih jedno pitanje, zanima me da li "derivatives" (suprug i deca od izvucene osobe) imaju pravo da otputuju u SAD bez dobitnika lutije? To jest da li je njihov zeleni karton povezan i zavisan od dobitnikovog? I ukoliko tokom intervjua dobitnik ne dobije zeleni karton, da li postoji mogucnost da ga derivati dobiju? Hvala puno na odgovoru. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Drugo pitanje.....Ukoliko dobitnik ne dobije vizu onda je ne dobija niko jer je on nosilac i samo on se gleda pri odobravanju Green Carda....naravno ukoliko su derivates u redu odnosno nisu neki dileri droge ili ubice i slicno....
|
|||
|
|||
![]()
Jel neko saznao nesto u vezi sa 221? Otkad sam to procitala, u panici sam.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Niko nista ne spominje....ali nema razloga da te to brine jer je svaki slucaj poseban na neki nacin i status 221g ne znaci da ti je viza odbijena nego je samo TRENUTNO odbijena odnosno stavljena na AP sto ce reci treba im jos vremena da odluce....e sad tu moze biti brdo razloga zasto je to tako.....dakle ovo ne vodi definitivnom odbijanju tako da ne razmisljaj mnogo o tome....ako ispunjavas sve uslove ne mogu te odbiti...
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima na forumu, evo htela bih da podelim svoje iskustvo sa vama
ili ako je neko imao slicnu situaciju molim da pise Upomoc. Intervju sam imala zakazan 60.09.2015god. sve je bilo rutinski i sa sluzbenikom ambaseda kao i sa konzulom , bili je par pitanja dali smo srecni sto idemo, koji nam je plan za tamo idt. nista posebno obicno caskanje. Da napomenem da sam ja aplikant a samnom su bili i moj muz kao i dvoje dece. Na kraju razgovora konzul je rekao da nema potrebe vise da vidjamo konzula kao i da se obratimo salterskom sluzbeniku za dalja upustva. Moj muz je saljivo pitao dali to znaci ta mozemo da kupimo karte nasta je konzul odgovorio da se strpimo jos koji dan. Salterski sluzbenik nam urucuje papir na kome stoji Refusal letters, STATUS Administrative Processing - 221(g) Na pitanje dali smo dobili vizu ili ne usledio je odgovor bez brige TREBALO bi da sve bude ok. Nakon cega je kostatovao da je konzul zatvorio slucaj i stavio status Qualified.. Kao i da ce im biti porebno par dana da to zavrse. I sada cekamo kao guske u magli, molim ako je neko imao slicnu situaciju ili zna vise o tome neka pise. Napomenula Bih da je sva dokumentacija uredna da nisu trazili nikakvu dopunu dokumentacije niti je konzum pokazivao znake nezadovoljstva. Kao sve ok ALI..... Eto to bi bilo to . Unapred hvala svim na forumu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
POzdrav, da odmah kazem da sam nov na forumu, kao i da sam i ja aplicirao i cekam maj za izvlacenje.
interesuje me posto je tema o intervjuu, kako izgleda sam intervju o čemu se razgovara, na engleskom je intervju? moze nekih detalja cisto da oni koji idu imaju neku viziju kako ce izgledati. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Interviews DV 2017 | milan.b | Intervju (interview) - Ambasada | 1167 | 08.03.2019 10:44 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Interviews: I-134, Affidavit of Support (Macedonia) Instrukcije i Pojašnjenje | SEEUSAIC | Intervju (interview) - Ambasada | 1 | 08.02.2017 20:18 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |