![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
U svakom slucaju ako ide na intervju za GC mora da ima sve papire i lekarski(vakcine).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
driga stvar, jos uvek na AP stoje ljudi vec 6 meseci a vencali su se odmah posle saznanja da su izvuceni..MOJE misljenje je tj ja bih se vencao, ubacio u ds260 supruznika zakljucao i to je to |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo se vodili iskustvima clanova koji su se vencavali nakon sto su izvuceni, vec sam rekla na nekoj od tema da postoje tri opcije, vencanje pre slanja ds260, u toku obrade ds formulara (kada se kcc-u salje zahtev za otkljucavanje ds260 sto moze odloziti intervju) i opcija vencanja nakon zakazanog intervjua. Mi smo odabrali trecu, bila nam je najzgodnija, vencali smo se nekih mesec dana pred intervju, javili ambasadi, oni nam otkljucali formular i otisli smo na intervju bez odlaganja ili pomeranja datuma.
Ja sam bila nosilac, mm je prosao istu proceduru sto se tice lekarskog i vakcinacije. Ono sto je vazno i za nosioca i za pratioca jeste da su zdravi i da nisu osudjivani tj. da se ne vodi postupak protiv njih, sve ostalo je na nosiocu da zadovolji (12 godina kontinuiranog skolovanja na primer). Obavezno treba poneti sto vise dokaza o vezi (fotografije, stari pasosi ako ste putovali zajedno preko, sms poruke, prepiske sa vibera, fejsbuka, skype-a...).Takodje, budite iskreni i nema brige! Ovde mozete detaljnije da procitate nase iskustvo. Precesljajte takodje teme Interview DV2016 i Interview DV2015 ima zaista dosta iskustava na temu vencanja nakon izvlacenja. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Možda ste želeli da izdvojite drugi deo teksta? U svakom slučaju, apsolutno svi oni koji idu na intervju moraju da imaju svu neophodnu dokumentaciju. Mislila sam da supruga na venčanju ne mora da menja prezime, adresu stanovanja, a samim tim ni dokumenta (pasoš, ličnu kartu...). Može, ali ne mora. Njima je samo bitno da brak nije iz interesa, a oni to vrlo lako utvrde na osnovu pitanja koje vam postave, slika koje pogledaju, vaših prepiski, zajedničkog računa npr., i td. Citat:
![]() Mislim da je Zoja dala vrlo koncizno i jasno objašnjenje. Vodite se njenim primerom i nema greške ![]()
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
||||
|
||||
![]()
Prvo izvinite ako pitanje postoji negde na forumu, ja sam pokusao da koristim pretragu kroz postove i kroz teme, ali nista nisam nasao.
Pisao sam pre par dana da je verenica izvucena i da smo vencanje sa septembra pomerili za evo sad 3 dana. Ono sto bih me zanimalo je da li ona kao neko koga su izvukli sa XXX prezimenom sada kad se uda i uzme moje YYY prezime moze da napravi neki problem u ambasadi . Ne znamo kako izgleda DS-260 i da li ima opcija koja trazi novo prezime u slucaju da je doslo do promene od dana apliciranja? Pojednostavljeno pitanje glasi - da li da menja prezime ili ne ? Hvala forumasi! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dear Bojan: It is important that the information provided in DS-260 application reflects the applicant’s biographic and other information at the time of submission of the DS-260. Sincerely, |
|
|||
|
|||
![]()
Negde sam već pisao na ovu temu ali da ponovim i ovde. Na mom primeru, izvučen u maju, kao i svi
![]() Što se tiče prezimena, slobodno menjajte i vaše i ženino, možete i imena da promenite ako vam je volja. ![]() Moja žena je uzela moje prezime i promenila sva dokumenta (pasoš, lk, vozačku), to bi svakako uradili i da nismo izvučeni pa što bi sad bilo drugačije, i kada je imala sva nova dokumenta te podatke smo uneli u njen deo DS. Eto to je moj slučaj, slobodno ptajte ako vas interesuju neki detalji. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala svima na odgvoorima. Poceo sam da popunjavam ds260 i imam nekoliko pitanja. Studiram 2 fakulteta u isto vreme. Master i spec studije. Jos uvek sam student i ne znam kako to navodim u ds260? Ne mogu da stavim datum koji je u, recimo npr, novembru 2016. godine kada planiram da diplomiram. Sta mi je pametno ciniti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ali, s obzirom da sam ga vec popunio, mislim da treba da odaberes u koliko ukupno skola si isao posle osnovne i upises ih jednu po jednu bez obzira na vremenski redosled. Gde nemas diplomu, ostavis prazno. Mislim da je validno stanje u vreme popunjavanja ds260. Ako diplomu/e dobijes do intervjua, verovatno ce moci da otkljucaju ds260 "na licu mesta" i upisu, a mozes i ti da zatrazis otkljucavanje formulara. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
H2B viza - produženje i promena statusa | Jfa_Kg | Ne-imigrantske vize | 26 | 27.01.2021 14:22 |
J1 - produzenje i promena statusa | Feartist | Ne-imigrantske vize | 12 | 04.08.2015 17:40 |
Provjera statusa? | cukoni | Stare teme | 3 | 09.10.2012 13:07 |
Promena datuma za povratak iz USA | elementre | Stare teme | 1 | 01.08.2011 02:32 |
Od ilegalnog do legalnog statusa - procedura Zelene karte! | Marija | Prva koverta | 8 | 09.05.2008 19:45 |
![]() |