![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Drugari, je l' vam stižu neki spam mailovi sa sumnjivih adresa o lutriji? Nama su u poslednjih mesec dana stigla par sa adrese lottery@usa-green-card.com, piše nešto tipa:
"2016 US Visa Status: Confirmed Eligible for October 2016. Congratulations! We are pleased to notify that you qualify for the 2016 US Visa Lottery. Our staff has reviewed your previous application and based on the information you provided, we invite you to complete your case now to win the October US Visa Lottery. Complete your registration now for the October program. Complete Your Registration for the US Visa Lottery To proceed with your case you must complete your registration before October. Please login to your account to find out what you need to do to complete your registration. Login: www.usa-green-card.com Username: Password: " Čudno nam je jer se nigde nismo logovali niti ostavljali mail u vezi sa lutrijom, sem na ovom sajtu. A uznemirujuće je dok čekamo mail sa pozivom za intervju ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod. |
|
|||
|
|||
![]()
Pretpostavili smo da je tako, ali smo morali da pitamo da bi bili mirni. Hvala!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nije mi samo jasno kako uspeju da dodju do email-ova ljudi koji su se prijavljivali na lutriju...
DV-2018, nope DV-2019, nope DV-2020, nope DV-2021, nope DV-2022, nope DV-2023, nope DV-2024, nope ... ![]() Last edited by stanema; 17.09.2016 at 10:04. |
|
|||
|
|||
![]()
U isto vreme smo i mi! Onda se vidimo ispred ambasade taj dan!
![]() Zakazi lekarski sto pre, bolje je...da obavis u toku septembra dok jos ima slobodnih termina, dok ne dodje do promena koje najavljuju od 01. oktobra... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima,
Jas mislam da sam u komplicirana situacija i posto smatram da su sve ovdje vrlo dobro informirani mozda ce vash sovet pomoci. Mesec vreme pred da doznam da sam izvucen za lotarija sam usao u vezi (cin koj se odlagao nekoliko mjeseca prije)koje trae do danas i je bolje nego shta sam mislio. Da pogodili ste, zelim da povedem cura so mene ali ne sam 100% siguran dali konzul ce poverovati nasu ljubav. Ne sam siguran zato sto nasu vezi oficijalno trae neki 6 mjeseca (ako intervju mi zakaze dekemvri/januari ce biti 9 mjeseca. E sada, ds260 sam pratio kao single posto tad je bilo prerano za ikakve planove izmedzu nama. Ali vec sada sam siguran da zelim da ona dodze sa mnom. Mi oboje trazimo prav nachin da resimo sve ovo i znam da sleden cekor za da idemo zaedno e da cekam data za intervju i da se registriramo pa onda javimo ambasadi. Medzutim nismo sigurno da ovo je pametna varijanta i kako ce to sve izgleda u ocima konzul. ![]() Iako smo u kratkoj vezi, imamo dosta patovanja, slika i shetnji zaedno + sekojdnevna komunikacija na viber, skype telefoni i slicno. Druga varijanta je da idem kao single pa onda ona aplicira preko mene ama znam da to traje 3-5 godina kao sto svi kazu. Sta vi mislite? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poz
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima, listam forum vec nekoliko dana i nikako da naidjem na konktertne odgovore sta je sve potrebno od dokumenata za intervju, pa bih vas zamolio da mi potvrdite ono sto sam saznao.
1. svedocanstva srednje skole, diploma 2. diploma faksa 3. neki dokaz da sam zaposlen(moze li tu ugovor o zaposlenju ili neki drugi dokaz) 4. izvodi, drzavljanstvo 5. SUD, SUP (kod ovog bih zamolimo da mi kazete koji tacno treba da trazim da mi daju u SUD-u i SUP-u) 6. naravno pasos i 2 slike 7. Odstampana confirmation page 8. Odstampan Appointment Letter 9. Po jedna Kopija svakog dokumenta (treba li overa ovih kopija) 10. Lekarski pregled Ima li jos nesto i molio bih odgovore na 3. , 5. i 9. pianje. Unapred zahvalan Milan! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://travel.state.gov/content/vis...interview.html I would like my spouse and/or children to follow me to the United States after I immigrate. Can they do that? - Yes, but remember that all diversity visas for a fiscal year must be issued by September 30. Available visas for some countries and regions may be used up prior to that date. If your spouse and children delay obtaining their visas, they may lose their opportunity to immigrate on the basis of their DV applications. If this happens, you will need to file a petition to bring your family to the United States at a later date. If they do not obtain diversity visas prior to September 30, your spouse and/or children may have to wait several years to join you. Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |