![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
drugari pomagajte dajte ime te agencije koja pomaze ili neki kontakt sa njom ili sa nekim bilo sta samo da uradim nesto
|
|
|||
|
|||
![]()
neka neko ko zna ime te agencije ili kontakt neka napise mene strasno muci jezik znam nesto ali to nije nista javite moze i na imail zivanvojvodina@gmail.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima!
Interesuje me da li je neko u skorije vreme predavao i prosao? Gde, sta, kako... sve me zanima ![]() Da li je neko predavao u Sarajevu ili Zagrebu? Ja sam iz BiH, ali ne zivim tamo. Tako da mi je svejedno gde cu predati.. Isla bih i do Rusije da znam da ce biti lakse ![]() Cula sam da je u SU i BG uzas.. tako da sam to otpisala.. pa se mislim izmedju zagreba, sarajeva i medjarskih sela... Help! ![]() Gde je najbolje ici.. koja su to sela u madjarskoj gde je "lako" proci..? Kome se "placa".. Odakle uciti? Svaka informacija je dobro dosla! Hvala unapred! koszonom szepen! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Vidim da post nije aktivan neko vreme... Ima li iko da je otišao u USA sa mađarskim pasošem U potrazi za poslom? Hvala unapred na odgovorima. Svako dobro.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Na vase pitanje je drugi moderator vec odgovorio na temi koju ste zapoceli u vezi s madjarskim drzavljanstvom. Ponovicemo, madjarsko drzavljanstvo vam ne daje NIKAKVU prednost u trazenju posla u US u odnosu na ostale strane drzavljane. Jedno je uci u US turisticki, bez vize, a drugo potraga za poslom. Cinjenica da vam madjarsko drzavljanstvo otvara vrata za EU apsolutno ne znaci da vam i US automatski otvara vrata da ovde dodjete na "dobar dan" i cim izadjete sa aerodroma popunite prijavu za posao... Moderator
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dvojno državljanstvo | sanjin | Intervju (interview) - Ambasada | 4 | 20.10.2011 23:35 |
Obama:'Imigranti da zarade državljanstvo' | Good Spirit | Vaša strana | 3 | 03.07.2010 17:05 |
Koliko dobitnik GC mora da boravi na američkom tlu, da bi stekao državljanstvo? | ego | Vaša strana | 5 | 27.04.2010 06:00 |
Pitanja na testu za državljanstvo | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.06.2007 22:02 |
![]() |