![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
blog: www.emogration.com FB: www.facebook.com/emogration www.facebook.com/JelenaCrafts od 2004 -2015 on and off pokusaji DV 2017 izvuceni br. 23** 14.05.2016. DS260 popunjen 22.08.2016. stigao poziv za intervju (zakazan za 11. oktobar) 30.09.2016. lekarski 11. 10. 2016. intervju i pozeleneli ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
DV 2017 izvuceni br. 20***
14.05.2016. DS260 popunjen |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima,
imam jedno pitanje, DS sam poslao jula meseca a onda sam septembra meseca ubacio i suprugu u formular. E sad, hteo sam da pitam da li ta izmena moze da mi prolongira interview? Da li ce za datum zakazivanja da se uzima slanje iz jula ili septembra meseca? P. S. Kad sam se dopisivao sa ovima iz KCCa rekli su mi da su mi dokumenta u obradi i da ce to da traje nekoliko nedelja. |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, hitno jedno pitanje... Ulogovao sam se bukvalno pre 10 minuta, planiram danas da procesljam ceo forum, ali pre svcega hitno mi treba odgovor. Tek sam juce proverio svoj status...Baaa baaaammmm SHOK, izvucen sam! Kazite mi samo jel jos uvek imam prava da posaljem formular i koji mi je sledeci korak? UUUhhhh lupa mi srce!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Uhhhhh dobro je.. Da li imate samo mozda neki savet gde za pocetak da cesljam. Inace Case Number mi je: 2017EU00010... Da li to ista znaci? Malo usplahireno sve ovo pisem, ali iznenadjenje je i vise nego ocigledno
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Procitajte sve na ovom linku https://travel.state.gov/content/vis...-selected.html |
|
|||
|
|||
![]()
Moguce da je ovo vec neko napisao, ali s obzirom da idem za cetiri dana evo savet za moje klasiće DV2017:
Ako mislite da ima jos dovoljno vremena za neke poslove - NEMA! Sta god da imate da uradite pre puta, zamislite da idete bar 7 dana ranije i da do tog datuma sve mora biti gotovo, a onda kad skontate da ima jos tona poslova: banke, advokati, punomocja i slicno, onda lepo imate jos 7 dana ![]() ...nema na cemu, platicete pivo u NY :P |
|
|||
|
|||
![]()
Drugari,
Prvo da vam kazem da zaista vec 3 dana (od kada sam saznao da sam izvucen...da pre 3 dana) neprestano cesljam forum. Stvarno ima neophodnih podotaka, ali izgubi se covek malo u svemu, verujem da je uzbudjenje i euforija glavni krivac. Trenutno sam u DS260 filmu, i sada najveca zabuna jeste adresa koju treba da prijavim. Shvatio sam da to nije najvaznija zivotna stavka, ali moje pitanje je sledece. Najbolja drugarica mi zivi u Vegasu, tamo je 'ilegalno' a ko i nije, ona se Decembra seli u neki novi stan na kome ce biti prijavljenja. Moja ideja je da prijavim tu adresu, ali u razgovoru sa njom sam shvatio da mozda nije najbolja ideja da prijavim bas taj stan. E sada, sta vi mislite, da li da prijavim tu adresu, samo da ne stavim, bas broj stana (apartmana) nego da prijavim adresu, broj zgrade a da broj stana izostavim? Da li to moze nesto da mi skomplikuje? I za sta je bitna ta adresa koju prijavljujem? Ne bih vleo to posle da menjam. Jer zaista planiram da budem tamo za prvo vreme (makar prvu godinu)... Pisite ljudi, svaki savet je dobar savet. Drugo pitanje. Ukoliko sutra, prekosutra posaljem obrazac a case number mi je 10.... Kada da ocekujem intervju? Pozdravljam vas dobri ljudi, Sigurno je svako po na osob zasluio nekim svojim delom, ovo sto nam se dogadja Mir i ljubav za sve ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moj savet je da ipak potrazite drugu adresu. Adresa je vazna zbog slanja green card na nju, a koliko sam upucena na forumu sam procitala da se adresa kasnije moze i promeniti. Mozete npr. staviti i adresu nekog hotela gde bi mogli da odsednete, bar za ds formular, koju opet kazem mozete promeniti kasnije. Pitanje broj dva: Postoji nacin da proverite da li je Vas slucaj obradjen u KCC i koji mu je trenutni status. Samo idite na sledecu stranicu https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx Nadam se da sam od ikakve pomoci |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |