![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hoce to tako prvih par sati... Samo pitam: "A sto bi se uopste logovao vise?"... Sve je OK, intervju je zakazan...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2017EU00016xxx |
|
|||
|
|||
![]()
Skroz se izvinjavam, mislio sam da hocete da opet razgledate DS-260, a da datum znate. Datum cete inace videti ovde https://www.dvlottery.state.gov/esc/ cim proradi. Znam da ste nestrpljivi, ali bez brige - desavalo se to skoro svaki put ove godine kada se menjao status vecem broju korisnika. Ni ja ne mogu da se ulogujem momentalno.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koliko god bilo tesko biti strpljiv, nema druge. Cekam . . . |
|
|||
|
|||
![]()
Hajmo ekipa!!
February 27, 2017 08:30 AM |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko moze da mi objasni kakvo je sad ovo registrovanje na sajtu ambasade nakon sto smo dobili termin? Sad treba da zakazem termin za ambasadu a vec ga imam. Ne razumem.
Molim za pomoc ljude koji su prosli sad skoro intervju, posto ovo nije bilo prethodnih godina? Hvala najlepse. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adrese koje se nude su DHL ispostave. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pretpostavljam da je mislio na registraciju koju treba napraviti na www.usvisa-info.com jer se jedino ta registracija traži i radi se nakon razgovora u ambsadi. I da ponovim...ovo važi za Sarajevo, zato sam to i naglasila u svom prethodnom postu. Usput rečeno....termin koji je recimo meni "zakazan" na gore pomenutoj stranici, je isti datum (i vrijeme) kada sam i imala razgovor (prekjučer). Danas kada sam naknadno odnjela prevod diploma i ostavila ih kod čuvara, oni su mi još jednom skrenuli pažnju da se registrujem, na šta sam ja njima rekla da je to već odrađeno. Njegov komentar: Eh pa ništa onda, sad samo pratite. Ovo je samo zbog dostave/vraćanja pasoša i papira. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 766 | 01.09.2025 08:14 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |