![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
a i zaboravih, ubacite u tabelu Miami FL, prvo će nam bude lepo pa će onda da kukamo na vrućinu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pozz i sretno |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima!
Prosao intervju i mi dobili vize! Bilo je zaista sve onako kako su i drugi opisivali. Vazno je samo da budete pripremljeni, sto znaci da prikupite sva dokumenta i nista vise. Ne treba da komplikujete, samo pratite uputstva i sve ide kao podmazano. To vam pisem, jer sam ja sklona seciranju sitnica da mi je u jednom trenutku palo na pamet da je mozda trebalo prevesti neki dokument sa srpskog na hrvatski ili slicno... Nista slicno... Sve je trajalo sat vremena. Zadrzali su nam sve originale, kopije vratili. Razgovor je formalan, dali smo odgovor na citava dva pitanja. Kad smo se vjencali i jesmo li imali problem sa policijom. Zaista brzo i standardno. Ono sto razlikuje Sarajevo od ostalih ambasada je taj prevod diplome,zaista ga traze i to obavezno ponesite. Sad idemo na dalje korake. Srecno, drugari! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno, malo su nam pomijesana osjecanja, ima tu straha, neizvjesnosti, iscekivanja, nestrpljenja... svega pomalo. Nije bas lako sve poceti iznova, ali po tome se ljudi i razlikuju. Sve je izazov i tako to nekako i prihvatamo, borci smo i mozda radoznali kako cemo se boriti, i nekako moram da vjerujem, i uspjeti. Vama zelim da uskoro dobijete datum, dobro se organizujete i srecno sve zavrsite. Samo pozitivno!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intervju prosao,pasos sa vizama preuzet.Sve je bilo onako kao sto je mnogo puta opisano,tako da se ne bih ponavljao.Hvala BFuture i svim clanovima ove nase zajednica na vise neko korisnim informacijama! Zelim svima puno uspeha u USA a ostalima koji to ocekuju dobijanje GC vec u sledecem izvlacenju!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim forumasima i svima onima koji su prosli interviju zelim da cestitam od srca 😃.
Ja sam bila na interviju i nazalost nisam pozelenila jos ali nada jos uvijek postoji pa me interesuje da li ima jos neko da je stavljen na cekanje zbog administrativnog procesiranja i da je na kraju uspio da prodje?? Pozz |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sta je tvoj razlog, ako nije tajna? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Drugari, kakva su iskustva sa zanidbom mesec dana pred intervju? Naime, meni je zakazan intervju za Maj, ja sam nosilac vize i jedino sam sebe prijavio, u medju vremenu devojka je odlucila da bi ipak napustila posao i stvari za koje je ovde bila vezana.
Da li je izvodiljvo da sada otvorim DS260 kada je intervju vec zakazan i promenim svoj status? I da li bi to uticalo na ishod intervjua. U pitanju je najbolji prijatelj. Isti razred u osnovnoj, zatim i u srednjoj, nakon toga isti fakultet. Mnogo toga prosli zajedno i shvatili pre 2 godine da idealnijeg zivotnog partnera ne bi mogli da nadjemo. Toliko se vec i zabavljamo ![]() To znaci imamo sve moguce dokaze. E sada da li ima neko iskustva sa otkljucavanjem DSa i ovakvom vrste promene, pred intervju? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |