![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pa kod mene je sve od dokumentacije bilo ok samo su mi trazili email da bi mi poslali jos pitanja vezanih za moj case i to su ...pregled putovanja zadnjih 10-15g. brojeve starih pasosa imena sestara i brace od mene i muza,CV i adrese stanovanja zadnjih 10-15g i naravno dali mi crveni papir na kojem pise da moj slucaj zahtijeva dodatno admin.procesiranje i odluka nemoze biti donesena sada. Nadam se da ce sve biti ok
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, proslo je tri meseca od kada smo podneli dodatnu dokumentaciju koju su nam trazili iz ambasade a inace su nas vratili zbog proof of relatioship jer nismo imali nikakve pisane dokaze vec samo slike. Kad god pozovem ambasadu kazu da smo jos uvek u procesu i da ce nam javiti a vreme prolazi. Lekarsko uverenje na vazi do pocetka maja inace. Da li znate nekoga ko je imao slicno iskustvo? Da li su nekoga do sada odbili? Koliko sam citao razlozi za odbijanje su nezavrsena cetvorogodisnja srednja skola, krivicno osudjivan, prenosi bolesti itd sto inace nam je sve ok. Bas se brinemo, i nikako ne mozemo da se organizujemo takoreci zivot nam je na holdu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Znamo se otprilike 19 godina a zabavljamo 2 godine, tako da verujem da imamo dovoljno dokaza da im pricamo o zivotnoj avanturi danima ako treba ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kakav lekarski pregled je u pitanju? Šta se sve vrši tokom pregleda i koliko košta, okvirno?
Hvala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=205 Molim. Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Vakcinacija
Molim vas da mi pomogne neko ko zna kako ide procedura sa vakcinacijom, prilicno je hitno. Primio sam sve vakcine koje su obavezne u Srbiji za decu i ucenike medjutim karton koji mi je dala moja Dr ima daleko manje vakcina od onoga sto se trazi za vizu. Koje su vakcine koje se uglavnom naknadno moraju primiti i gde ih mogu primite u Bg? Molim vas pomozite mi jer sam u Bgu na dva dana a intervju i medicinski pregled cu imati u Francuskoj... hvala vam! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Posto je sezona gripa prosla, verovatno se sad zahtevaju samo MMR i tetanus vakcina.To se svakako proveri tako što nazovete ordinaciju u smiljanićevoj ulici i otklonite sami sve nedoumice
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |