![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ljudi da li je iko dobio konfirmaciju na mail nakon popunjenog ds 260 obrasca?
|
|
|||
|
|||
![]()
Za moju (presudjeno da sam napravio prekrsaj, ali bas nesto sitno) sudsku opomenu, na to pitanje odgovorio sam sa 'Yes' i napisao nesto tipa: 'One court warning from xx/xx/20xx, because of ......., but not crime related'. Mozda je najbolje tako nesto - iskreno, dovoljno informativno, ali i dovoljno jasno da je u pitanju sitan prestup, da je jasno da nisi kriminalac i sl. Lepo napises da je u pitanju samo jedno privodjenje, stavis datum, napises da nisi ni optuzen, nego legitimisan kao svedok (ili sta je vec bilo u pitanju), pa neka istrazuju ako ih zanima. Nista nisi slagao, a cini mi se da je na kraju da bas to i najbitnije.
|
|
|||
|
|||
![]()
da da tako sam i napisao... btw ds260 je poslat i sad cekanje...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam dobio na lotarija ove godine ali imam i turisticka b1b2 visa.Zanima me ako moze mi neko pomoci sta da upisem tamo gde pise nabrojte zadnih 5 ulaza u Usa.Bio sam vec tri puta(poslovno od firma sta radim u Slovenija kao )ali planira se za jedan mesec opet.Sad dali da sacekam za ds-260 da ga posaljem kasnije,da navedem i ovaj put sta cu ici ili da ga posaljem bez njega?
|
|
|||
|
|||
![]()
Isto neznam sta da upisem na pitanja nabrojte drugih firma gde ste radili prije.Ja sad radim za ista firma gde sam radio prije 2 god.U medjuvremenu sam radio za druga firma.Zanima me kako da napisem za ova firma sta sad radim,dali da je napisem 2 puta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Naravno, unesi hronološki kako i jesi radio. Npr. 2014 si radio u firmi A, 2015 u firmi B, i onda opet od 2016 do danas u firmi A - tako i unosiš, A, pa B, i onda opet A. Ne vidim zašto bi unosio drugačije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zato sta se planira da idemo za jedan mesec,a tamo ustajemo uste dva.To je ispunjavanje ds-260 3 meseca kasnije.A jas imam CN 29*** pa kazem da nije malo kasnije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prilikom popunjavanja DS-260 obrasca sam naišao na pitanja koja mi nisu najjasnija, pa me zanima da li mi možete ovom prilikom otkloniti nedoumice:
- Number of Educational Institutions Attended? Trenutno sam student doktorskih studija, imam završen master na fakultetu. Koji broj bih trebao da napisem i da li u nastavku pišem informacije za srednju školu, osnovne studije i master (doktorske)? - Do you have documentation to establish that you have recived vaccinations in accordance with U.S. law? Da li se ovo pitanje odnosi u momentu popunjavanja formulara ili na vakcine koje treba da primim pre intervjua u Ambasadi? -Are you a former exchange visitor (J) who has not yet fulfilled the two-year foreign residence requirement? Bivši sam J1 student pa me zanima da li mi možete pojasniti šta znači two-year foreign residence requirement? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Na svakom jeziku upotreba sadasnjeg vreme podrazumeva "sada". 3. Pise Vam na vizi u pasosu. Pise i na sajtu USCIS. Sup.Mod.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |