![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kakav odgovor?
Popunis DS160, nakon toga napravis nalog na https://ais.usvisa-info.com/sr-rs/niv platis karticom 160$ i odmah nakon placanja zakazes intervju u terminima koji ti ponudi kalendar i to je to. Druga opcija je da platis u banci naknadu za vizu i cekas par dana da legne uplata, nakon toga se ulogujes opet i zakasez intervju. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako te ne mrzi napisi nesto u kratkim crtama sta i kako treba... |
|
||||
|
||||
![]()
Zelela bih da vam napisem svoje iskustvo na kontu Turiisticke vize od prosle godine. Brat od rodjenog ujaka se ozenio 28.11.2016 godine u Americi,i ja sam popunjavala DS 160 za ujaka,sestru i ujnu ( za sinovljevu svadbu). Ujak je zaposlen u Rudniku Bakra,ujna ima privatnu radnju,a sestra je bila zaposlena u restoranu brze hrane. Naravno da su sakupili sve potrebne papire koji su bili trazeni ( iz suda o neosudjivanju,i ne vodjenju nikakvog postupka,kopije isplacenih zarada 3 meseca unazad,ugovor o godisnjem odmoru itd.) ( ja naravno nisam podnela zahtev heh,kasnije se pokazalo zasto je to dobro
![]() ![]() ![]() ![]() Ja nisam poslala DS 160 za sebe,ispostavilo se iz odlicnog razloga ![]() ![]() ![]() Nadam se da sam nekom pomogla ovim sto sam napisala ![]() Svima zelim Puno Srece ![]() Last edited by SEEUSAIC; 25.06.2017 at 18:47. Razlog: Uklonjen savet koji nije u skladu sa Pravilnikom Foruma |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ispod vam se nalazi link za popunjavanje DS 160 https://ceac.state.gov/genniv/ Srecno ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A tek da se "jako tesko dobije viza"? Pa kako od npr 15000 aplikanata, 13500 dobije vizu?? |
|
|||
|
|||
![]()
Tako je..nigde ne pise da treba potvrda o neosidjivanju i privodjenju, takodje nigde ne pise da trebaju da se pokazu primanja i plate
|
|
|||
|
|||
![]()
U vezi turisticke vize, ima li neko informaciju na koliko vremena se viza dobija ako se ide preko nekog turistickog aranzmana?
npr nasao sam jednom prilikom ponudu neke agencije 5 dana Njujork ili nesto slicno tome npr. da li je verovatnoca dobijanja vize preko agencije veca nego ako covek sam popunjava formular DS-160 za tourist visa ? |
|
|||
|
|||
![]()
Potpuno su ti iste sanse. Dobijes na isti vremenski period kao da si aplicirao van tog aranzmana. Ameri nemaju grupne vize koliko ja znam.
A ako ti se baca 2000-3000 dinara da ti neko popuni aplikaciju ti idi tako. Sve sto unesu u DS160 moraju da te pitaju za informacije. Bukvalno samo kucaju. Do sad sam bar 20 puta popunjavao DS160 prijateljima jer su htli u agenciju da idu, kao da nesto ne pogrese. Ili sire price ovi iz agencije da imas vise sanse ako ti oni popune, sto je totalna glupost. Da je tako naplacivali bi tu uslugu 500 evra. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ne pitam za sebe u vezi turisticke vize, ali me zanima vase misljenje kakve su sanse da je dobije neko ko:
-ima stan na svoje ime, tj. vlasnicki list -radi na ugovor o radu vec par godina za platu oko 400 eura (znaci nema posao za stalno) -moze imati nekoliko hiljada eura na racunu da ponese odsecak stanja na racunu -nije u braku -nema dece -u razgovoru ostavlja utisak stabilne osobe koja nije sklona konfliktima, koja ne laze, korektna je i tolerantna. Da li su sada sve turisticke vize na 10 godina? ima li na krace vreme uopste da se izdaju? |
|
|||
|
|||
![]()
Za sanse dzabe pitas, niko ne zna.
St se tice trajanja, bude retko kad na 3 godine, drugarica je skoro dobila na godinu dana, bilo je slucajeva 3 meseca, a prosle godine je jedna devojka dobila na DVE nedelje samo. |
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |