![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Pesimista = Optimista sa iskustvom.
![]()
2009EU00010xxx Negde krajem Maja 2008- dobila sam prvu kovertu 24/5/2008- poslala prvu kovertu u KCC 17/07/2008-Dobila sam potvrdni mail iz KCC da su dobili moju kovertu 04/11/2008- Zakazan intervju u US Embassy - Skopje 15/10/2008- Stigla druga koverta 20/10/2008- Zakazan lekarski pregled u IOM 04/11/2008 - Uspesno zavrsen intervju, viza odobrena. ![]() 01/03/2010 - Prva stanica Williamsburg, VA 16/06/2010 - Selidba "za stalno" Scottsdale, AZ |
|
|
||||
|
||||
|
Bas je zanimljiva ova tema i razlicite stranje nje. Nek to budu subjektivni dozivljaji, a mi da znamo sta se kome desava ...
Na kraju krajeva, svi imamo svoju zvijezdu ispod koje hodamo i nema pravila sta ce se kome desiti i kako ce zivot da se okrene. Samo je stvar imas li dovoljno hrabrosti i zelje da iskoristis sta ti se pruzi ...
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Oni, kao Marina u Mi nismo andjeli, stvarno ne znaju da se provode
|
|
|
|||
|
|||
|
Sto se sporta tiche, vremenom sam shvatio da oni to gledaju drugachije nego mi. Treba ipak i to razumeti. Dok je kod nas sve previshe puno navijackih strasti i neke stvari gledamo previse ozbiljno, kod njih je sve "fun". Na primier ovde svi navijaju za lokalne klubove (Bucaneers i Rays) ali to im ne smeta da sad kada je bio Super Bowl se opredele za Pitsburgh ili Arizonu. Ja licno uopste ne bih na primer gledao mech u kome se takmice klubovi za koje ne navijam, ovde je drugachije.
Istovremeno kada se ceo baseball tim Raysa koji su ove godine bili u finalu lige osisao na mohawk (cherokee po nasem) frizuru ovde si na svakom cosku mogao da vidis lika koji se isto tako osisao kao podrska svom timu. Cak su i neke sredovechne zene kod mene u firmi nosile kape u obliku te frizure. Dakle, moje misljenje: ziveli su bez stresa i na zivot gledaju kao zabavu(njihovo poimanje zabave)...sport je samo sport. Cenim takav nacin razmisljanja. Da se razumemo ja sam veliki ljubitelj sporta i dalje ga posmatram onako srpski i nerviram se. Baseball ne mogu da smislim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citam razne teme kao svez dobitnik GC u pripremi za new life...Sve su veoma interesantne i stvarno SVAKA CAST aktivnim clanovima koji nesebicno dele svoja sikustva i misljenje.
Vidim da je ova tema zamrla poprilicno odavno a da je bila aktivna u jeku ekonomske krize. Bas me zanima kakvi su subjektivni utisci danas? Kolja? Zana? Ziveli drustvo ps. kad vas citam kao da vas poznajem godinama:-) |
|
|
||||
|
||||
|
Da se pridružim podršci da se oživi ova tema. Da vidimo da li ima pesimista? Da li bi se neko vratio?
![]() Da li je neko zažalio što se prijavio? ![]() ![]() Malo da vas isprovociram
|
|
|
|||
|
|||
|
Je l' ima jos zainteresovanih da se ozivi ova tema? Rado bih dala svoje misljenje, ali samo ako neko hoce da ga procita :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Samo navali, slusamo, bar ja slusam....
Nadam se da ima jos zainteresovanih...
|
|
|