![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tako je, nemamo. Koliko treba postova da bi se poslala pp? Skrenuh sa teme...
|
|
||||
|
||||
![]()
Potrebno Vam je deset i to, kao sto je moderator ranije napisao, smislenih poruka. Svaka poruka koja ima za cilj samo skupljanje broja poruka, bice izbrisana.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Nisi rekao koliko je trajao razgovor? I jesi li se prijavljivao za GC?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi smo u proteklih 5 godina bili tri puta u Turskoj i za to nas nije nista ispitivao. Samo nas pitao kako smo se proveli na drugim egzoticnim destinacijama. Vizu smo dobili za dva minuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Mozda je momak muslimanske vjeroispovjesti i odma gledaju to sa druge strane.
|
|
|||
|
|||
![]()
Moj suprug je islamske vjeroispovjeti, ne znam bas da ima veze s tim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nisam muslimanske vjeroispovjesti. Ja razumijem njihov strah ali oni sve imaju u sistemu. Ali ksd se nece nece. Razgovor je trajao nekih minut ipo, nije vise.
|
|
|||
|
|||
![]()
Samo toliko????
Imaju oni u vidu znaci sve, ili si zeleno ili crveno prije nego udjes. Bojim se da ke tako |
|
|||
|
|||
![]()
Igrom slucaja desilo se da cu morati poslovno u Ameriku. Trebala bi putovati 06.01. ako mi do tada dodje viza.
Koliko se inace dugo ceka na vizu od dana kada imas intervju? |
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |