![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
i ja sam u ovom krugu dosao na red, ali ovo je stvarno premalo...danas sam pricao sa jednim amerikancem, kaze iskljucivo zbog nedostatka ljudi u administraciji, mnogi su dali otkaze, kaze nema ko da obradi zahtjeve...pa ostalima zelim veliki skok za naredni mjesec
|
|
|||
|
|||
![]()
Par puta sam provjeravala da li dobro vidim cifre, bas neocekivano mali broj, nadam se da ce bar sledeci bilten u junu, donijeti ljepse vijesti...
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa zar je moguće da smo mi najgori? Afrika otišla 10000, a Evropa 1600.
Užas!
|
|||
|
|||
![]()
Zaista tužno,ovo još sporije ide nego što je bilo,tako da su sve nade umrle za neke od nas.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa ovo je katastrofa. Ja ne mogu da verujem svojim ocima sta vidim. Strasno.
Izgleda da mi ostaje samo da pevam od Generacije 5: "Amerika, u snovima..." ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2015. godine smo imali sličan skok u julskom bulletinu tj. čak i manji 1575, ali su sledeća dva bulletina posle toga bila sa velikim skokom, konkretno avgustovski 4050 i septembarski 3300. To donekle daje nadu da bi nešto slično i ove godine možda moglo da se desi, ali opet pitanje je koliko je viza ostalo za deljenje. Do 7. maja, podeljeno je 12287, AP je 1259, a Ready je 4684. Dakle ostalo je još skoro pet punih meseci tj. 4 meseca i 20 dana da budemo precizni, a kvota za Evropu je oko 18300, tako da proračunajte sami koliko je ostalo. Jedina nada su tzv. NACRA vize i alokacija viza iz Azije (ostaće verovatno dosta nepodeljenih viza u Aziji zbog Travel ban-a).
Da zaključim. Imamo još dva bulletina, sve je moguće. Nada umire poslednja, ali trenutno je na samrti, da se tako izrazim. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by avanio; 10.05.2018 at 23:17. |
|
|||
|
|||
![]()
a joj..... ovo je strashno, bash bash malo :/
mene je zakachilo za Jul hvala Bogu, tik na granici sam, ali ne znam kako ce drugar proci on je 26xxx ja se iskreno nadam da ce skochiti kako kazhe @ikac89
|
|||
|
|||
![]()
EUROPE 21,900
sad samo jos treba bit strpljiv i chekati email da datumom interview-a, kako BritSimon kaze da tek za 2 nedelje mogu se ocekivati mailovi. Britsimonsays.com: "Those that are current, and have forms processed early enough, they can expect their 2NL in about 1 to 2 weeks from now." |
|
|||
|
|||
![]()
Imao srece da me izvuku i na kraju nista od vize
![]() |
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|