![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo ljudi, izvucen sam u maju 2018 godine.Popunio sam ds 260 i sad treba da cekam njihov poziv?
Hvala |
|
||||
|
||||
![]()
Čestitke, pročitaj malo temu "Pitanje u vezi slanja dokumenta" i iskustva drugih koji su izvučeni kad i ti...evo koliko sam na blic pročitao i bacio pogled, video sam na drugoj i trećoj strani da se ljudi javljaju sa iskustvima da su nakon slanja dobili odg. od 5 pa do 20 i više dana, verovatno zavisi od slučaja do slučaja...
|
|
|||
|
|||
![]()
izvucen sam 15-og maja 2018.Popunio sam ds 260 mjesec dana posle, ja treba da dobijem kovertu i onda da saljem dokumenta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Treba da ti stigne mail od KCC u kome se trazi da posaljes elektronski: -Kopije pasosa -Izvode iz maticne knjige rodjenih -Potvrde iz MUPa -Ako si osudjivan i potvrdu iz suda, ako nisi ne treba -Potvrda iz vojske o osluzenom vojnom roku. Ako ti ne stigne ovaj mail posalji sam par meseci pre nego sto tvoj broj dodje na red, jer bez ovoga ti nece zakazati interviju. Kad ti zakazu interviju dobices novi mail sa uputstvima sta treba da radis i sta jos od dokumenata treba da pripremis. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja koliko sam razumeo, ako ti ne traze da saljes skenirana dokumenta, ne moras ni da ih saljes
|
|
|||
|
|||
![]()
Postoji vise misljenja oko toga. Mozda je najsigurnije da, ako ne dobije taj mail, pozove KCC. Brit Simon predlaze da se posalju dokumenta.
''BritSimon January 15, 2019 at 4:07 am Reply I assume you submitted your DS260?? You may have been asked to provide documents but missed the email. If I were you I would submit them regardless. Read my article about the new procedure which includes a list of the required documents.'' |
|
|||
|
|||
![]()
Ocekujem u Aprilu razgovor, case mi je 15xxx.Mada cu svakako da kontaktiram KCC jer mi je cudno da jos nisam mail dobio.
Hvala na informacijama dobri ljudi! |
|
|||
|
|||
![]()
U jednoj poruci je brit napisao da ne mora da se salju dokumenta, ako ti nije stigao mail. Ali nije ni bitno, bolje za svaki slucaj da se posalju, nista nas ne kosta
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Drugari, samo opusteno i bez stresa. Ne zamarajte se sta kojekakvi Britovi pisu. Vi ste izvuceni, u proceduri ste i samo opusteno. Nikakvi dokumenti se ne skeniraju i ne salju. Sve fizicki nosite na intervju. Kad dodje do toga, dobicete listu sta treba da ponesete.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://travel.state.gov/content/tra...documents.html Super je sto smo izvuceni ali ne moze samo opusteno, jer bez ovih dokumenata nece zakazati interviju. Pozdrav |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Imigracijski karton ostao u putovnici | tinchicro | Vaša strana | 5 | 13.11.2013 13:28 |
Izvucen za DV2012, da li da cekam sa procedurom? | MisterNo | Prva koverta | 22 | 18.09.2011 23:59 |
ZELENI KONTEJNER - rok trajanja 30 dana, ciscenje poslednjeg petka u mesecu! | xeg | Vaša strana | 10 | 27.09.2010 23:14 |
![]() |