![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ma verujem ja tebi, ovi WTF smajlici su upuceni njima, a ne tebi. Jedino sto moze da mi padne na pamet kao neki razlika je to sto je kod mene adresa iz Ilinoisa, a kod tebe Ajova. Mozda su tamo nenormalni, a ovde nisu
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da li je neko koristio debitnu/kreditnu karticu iz US za placanje/podizanje novca na atm u Srbiji? Ja imam mastercard bank of america, bio sam stavio travel notice, i stiglo mi je obavestenje da to vise nije potrebno i da slobodno mogu da koristim karticu. Bitno mi je da znam da li ce je blokirati ako je koristim, posto se za mesec dana vracam nazad u US
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam sama sebi poslala pare preko Western Union-a i podigla jer slabo koristim debit kartice. Bukvalno sam bila u Western Unionu u Srbiji i sa telefona i njihove aplikacije poslala sama sebi pare. Uzmu nesto novca za tu uslugu ali ako ti trebaju brzo pare razmotri tu opciju.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cuo sam da PayPal ima neki transfer novca. Mogu se podici devize u Srbiji u Posti i nekim bankama. Transfer je veoma povoljan $5-10
|
||||
|
||||
![]()
Western Union ima dobru opciju za slanje novca.
Online otvoris racun na njihovom sajtu, ispunis sve podatke (svoje i kome saljes) i odes u lokalnu ispostavu WU sa kesom (mora kes), i provizija na transakciju je svega 5$. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pre neki dan sam slao novac na taj nacin preko WU. Podignuto je 1500 din manje nego sto stoji na priznanici koju sam dobio. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inace ako posaljete u $$$ pare u Srbiji ce primiti u dinarima u posti i to i pise na proznanici. Ako podizu i evrima onda je losije, ali u trenutku slanja se zna odmah koliko stize para, nema dodatnih nadoknada. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
To je zbog konverzije novca, ne zbog WU. Ako na primer saljes $500, WU ti naplati 1) $505 ako doneses kes u poslovnicu ili 2) $525 (ko sto kazes ili slicno) ako platis online sa debit/credit Osoba u Srbiji i dalje treba da dobije $500 konvertovano u dinarima, ko sto rece @mveruovic pise na racunu koliko ce tacno podize. Ali svakako su srpske banke bezobrazne sa tim konverzijama, pravi lesinari... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |