![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Odbijeni zbog Garantera » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,
Zanima me jedna informacija pa bih da se konsultujem sa vama. Naime, 2014. godine moja majka je izvucena na Lutriji, obavili smo sve sto je bilo do nas ali smo odbijeni zbog nedostatka papira tj. garantnog pisma naseg garantera, ali i sa tim smo prosli i po dolasku po pasos saopsteno nam je da im se garanter nije javio i da im je zao. Sad, imam pitanje da li je moguce opet pokrenuti postupak i promeniti garantera ili je taj postupak zastario nakon toliko godina? Unapred zahvalan, Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nije moguce vise pokrenuti postupak! Lutrija za 2014 zavrsena je 30 Septembra 2014 godine! Takodje, AKO je konsul rekao da vam je viza odbijena, i ako vec sjutra nadjes novog garantera, nemas pravo da apelujes opet zato sto su takva pravila. Zao mi je sto se tako dogodilo, ali pokusajte srecu opet za dv2021 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovoru, konzul je bio rekao da mozemo da nadjemo u roku od 6 meseci novog garantera ali se nismo nesto trudili i zaboravili smo na to. A prije neki dan mi je poznanik rekao ako jednom izvucu ostajes u sistem pa sam mislio da nesto pokusamo u vezi toga, ali kako vidim nema od ovoga nista
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jeste, ostajete u sistem, ali samo do 30 Sept. te godine, naravno, ako vas izvuku za 2021 godine, oni ce vidjeti da ste dobili i 2014 ![]() Ne odustaj, probaj opet! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Neko ko garantuje da neces postati public charge...
|
|||
|
|||
![]()
A, od kada (ili do kada) je trebalo imati tog...garantera ?
Prvi put cujem za to kada je green card u pitanju... |
|
|||
|
|||
![]()
Makedonci, zato su im trazili. I dalje traze. .
|
|
|||
|
|||
![]()
Gluposti, ja sam makedonac i niko mi je nikada trazio takozvanog garantera.
Sve sto su trazili je adresa na koju da posalju green card and social security number. |
|
|||
|
|||
![]()
Ako neko nema garantera,koliko otprilike novca treba imati na računu ?
Ukoliko budu tražili. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odbijeni - Rejected | Fridex | Intervju (interview) - Ambasada | 238 | 14.01.2023 09:17 |
20 razloga zbog kojih niste bogati | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 16.12.2008 14:20 |
![]() |