![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » DV2023 dobitnike » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam imao ogranicen budzet, tako da sam taksu platio nekih dva meseca po dolasku. Mesec dana po sletanje stiglo mi je prvo pismo opomena/obavestenje da su zelene karte napravljena ali ih necemo dobiti dok ne platimo, a posle mesec dana jos jedna. Jedini problem je sto mozda moras da objasnjavas potencijalnim poslodavcima da si "legalan" i sto su ta pisma poprilicno neprijatna
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Takodje, moj savet je i da se proveri sve ovo sto sam napisao, jer ipak je to moje iskustvo od pre pet godina. Ne mora da znaci da se pravila nisu promenila od tada. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala na informacijama. Da li mi možeš nešto reći o zdravstvenom osiguranju? Koji uzeti za tročlanu porodicu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kad dodjes ovde mozete da se prijavite za medicaid koji i nije neka velika stavka. Kad nadjes posao, onda ces verovatno imati neku varijantu za osiguranje od poslodavca, sto ce ti verovatno biti najpovoljnija opcija. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mozes li da mi samo ukratko objasnis sta ti treba Dekiii
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav Vladice, mislio sam na porodična osiguranja ukoliko nismo osigurani preko posla. Ovo me najviše interesuje zbog djeteta jer dolazim sa suprugom i sinom i voljeo bih da imamo neko zdravstveno osiguranje, koje će zadovoljiti osnovne potrebe.
|
![]() |
Tags |
#dv2023 |
|
|
![]() |