![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » USCIS Fees - Cene Aplikacija i Peticija » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Idem preko tableta nisam pokusavao preko kompjutera.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa moras preko kompa, to ti je mobilna verzija sajta, zato i ne vidis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pokusao i ista stvar. Ja pretpostavljam da treba jos dodatno nesto uraditi. Da li ce oni poslati neki dokument na americku adresu pa onda neki podaci sa tih papira treba da se ubace ili ici na opciju koja postoji za dodatnu verifikaciju, nisam siguran. Vidjecemo sta ce reci imigracioni sluzbenik.
|
|
||||
|
||||
![]()
PRC neće biti urađena za vas sve dok ne uđete u Ameriku. Samim tim, ništa vam neće biti ni poslato. Stoga, kako je i Makica napisala, proverite sa imigracionim službenikom na aerodromu (PoE) da li je adresa koju imaju u sistemu zaista i adresa na koju idete.
Ako se dobro sećam, nas je imigracioni službenik pitao gde ćemo da se smestimo jer je verovatno čoveku bilo čudno otkuda mi u Teksasu, a inicijalna adresa u Ilinoisu. Inače, mi smo posle otprilike 2 meseca boravka ovde platili USCIS taksu i PRC su nam stigle vrlo brzo - mislim za 2 nedelje. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,
negde sam pročitala da USCIS account se dobija tek nakon intervjua, pokušavam da nadjem kako i gde se uplacuje onih 330$ za intv. ali mi nikako ne ide od ruke. Problem je što je meni intv u utorak u Beogradu? Je l može neko da mi helpne malo Hvala |
|
|||
|
|||
![]()
plaća se u amb ambasadi, kešom ili kreditnom karticom (ne može debitna). Bolje je placati u USD jer je kurs izuzetno loš. Ceo iznos se plaća na jedan način, ne može pola keš, pola kartica.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Как выбрать лучший банк Хочу рассказать о своём опыте, как я нашёл финансовым сервисом, который, на мой взгляд, можно назвать лучшим. Название сервиса называть не буду — расскажу лишь о его плюсах и ощущениях от использования. Интуитивно понятное мобильное приложение Первое, что бросилось в глаза — это приложение. Оно очень простое в использовании: всё на виду, работает быстро, без ошибок. Оплата счетов, переводы, бонусы, финансовая аналитика — всё делается за секунды. Вежливая поддержка Также приятно удивила служба поддержки. В чате почти сразу выходят на связь, без роботов и автоответов. Был момент, когда я перевёл деньги не туда, и ситуацию исправили очень быстро. Честные условия Что меня особенно порадовало — это честность условий. Без мелкого шрифта, всё ясно как день. Ставки по вкладам и кредитам действительно привлекательные. Дебетовые карты с супер кэшбэком Продуманная безопасность Когда речь о деньгах, безопасность — ключевое, и тут она на высоте. Подтверждение через биометрию, коды, уведомления — всё как надо. Можно даже заморозить карту прямо в приложении. Забота о клиентах Ощущение, что команда постоянно улучшает продукт. Добавляются интересные фишки, проводятся бонусные программы, платформа подсказывает выгодные решения. Например, интеграция с налоговой — очень удобно! Сегодня особенно важно иметь современный сервис, который упрощает финансы, а не наоборот. Для меня этот сервис стал именно тем, что нужно. Если кто-то подыскивает надёжный вариант — рекомендую попробовать. А если есть вопросы — не стесняйтесь спрашивать. Счет для инвестиций банковская карта пятерочка от альфа банка взять кредит наличными без справок и поручителей по паспорту кредитные карты на выгодных условиях с решением сразу рефинансирование кредитов онлайн без визита м видео кэшбэк альфа банк дают ли автокредит с плохой кредитной историей отзывы где получить кредит без отказа автокредит на 8 лет как взять машину в кредит с плохой кредитной историей как узнать зарплатная карта или нет 786790_ @global_news7 |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
I-130, Petition for Alien Relative - USCIS | MagedonMM | Porodične imigrantske vize | 40 | 06.10.2019 16:35 |
Cene insulina u Americi ... | jovana888 | Vodič za emigrante | 1 | 22.07.2014 15:47 |
Visoki brojevi dv2014 peticija | sombrero | Vaša strana | 7 | 13.07.2014 10:31 |
DV Aplikacija i Naša slova ščćđž | jkljlkjlkjl | Stare teme | 11 | 04.12.2009 13:33 |
![]() |