![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Pasoš » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Studiram turizam. Ove godine sam diplomirao.
2017-te sam bio u USA na J-1 vizi, preko Work and travel programa i radio kao spasilac. Viza je odobrena uz par formalnih pitanja bez problema. Kada sam se vratio iz Amerike, putovao sam u Rusiju, Belorusiju, Ukrajinu, Poljsku, Nemačku... 2018-te apliciram preko Self programa i jedne agencije isto za J-1. Posao i smeštaj sam obezbedio. Na intervjuu u ambasadi, žena koja me je intervjuisala je pogledala dokumenta, i nakon prelistavanja pasoša, zadržala se na zadnjoj stranici (na kojoj se nalaze pečati o ulasku u Rusiju). Tu sam dobio pitanje šta studiram i viza mi nije data. Odbijen sam. Par meseci nakon toga, sledi izvlačenje za DV i - izvučen sam! Poslao sam DS obrazac sa podacima iz starog pasoša. Juče sam dobio imejl iz KCC vezan za dostavljanje dokumenata, pa, s obzirom na sve to, da li mi savetujete da uzmem novi pasoš i njega mejlom pošaljem KCC i nosim na viziranje ili ne? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Для любителей кофе и чая создан специальный раздел. Рецепты авторских напитков, советы по выбору сортов и способов заваривания.
domamaistuvali.xyz |
|
|||
|
|||
![]()
Мы делаем интернетсайты, которые привлекают покупателей и увеличивают продажи.
Почему стоит выбрать нас? Современный дизайн, который привлекает взгляд Адаптация под любые устройства (ПК, смартфоны, планшеты) SEO-оптимизация для роста в поисковых системах Скорость работы — никаких "тормозящих" страниц Специальное предложение: Первым 8 клиентам — дисконт 5% на разработку сайта! Готовы обсудить проект? Позвоните нам! 09 start |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Hi everyone, did you ever experience in need of quick remedies or didn't have the time to head out to the pharmacy? Well, I've got some great news for you! These days, almost everything is possible right from your couch. Surprisingly, this also covers buying your medicines online! how to order from a pharmacy if you are not registered Let me paint you a picture: It's late at night, when you notice you've run out of allergy meds. Instead of panicking, you quickly log onto your computer, before you know it, you've ordered what you need. Pretty cool, huh? Here's the best part! It's not only about saving time. You can find all sorts of items, from vitamins and supplements. Now, I know what you might be thinking, "Is it safe? It's important to be cautious. I suggest checking reviews and ratings to ensure you're getting safe and effective treatments. pharmacy cosmetics online What are you waiting for? Enjoy the perks of having your medications delivered. Take it from me, once you go online, you'll be hooked! Do you have a favorite online pharmacy? I'd love to hear your thoughts! chest pain online diagnostics Reliable platforms with pills without a doctor’s note. Men’s meds without hassle Potency pills without questions - where to get Ways to find trusted medicine websites How to order Clomid online: guide and review 0_2e77c @mmdms777 |
![]() |
Tags |
ambasada, intervju, novi pasos, viziranje |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slike za pasoš/prijavu (muž,žena,dete) | tectonic | Prijava na Lutriju | 2 | 14.11.2017 00:58 |
Da li treba manjti pasoš ako je došlo do promene adrese | Eregrin | Uputstva za dobitnike | 6 | 29.06.2017 00:05 |
Pasoš za dete | joga | Vodič za emigrante | 5 | 02.07.2015 16:23 |
![]() |