ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 23.09.2014, 10:39
toor's Avatar
toor toor je offline
Član

Datum prijave: 25.08.2014
Nepromenjeno

Pozdrav svima eto doslo je vreme za prijavu pa hteo bih da pitam nesto u vezi slikama nije mi jasno sta znaci [Image must be in color (24 bits per pixel)] hvala unapred.
Reply With Quote
Staro 23.09.2014, 12:55
Danica Danica je offline
Proteran

Datum prijave: 18.08.2014
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NS2015 Prikaz poruke
U podzemnom prolazu kod glavne poste ima radnja Canon. Udjes unutra i samo im kazes da hoces da se slikas za green car i naravno ponesi usb da ti prebace slike a mozes im reci i svoj mail da ti posalju. Slikanje kosta 300 din.

Hvala ti puno, ovo je baš korisna informacija!
(moram da popunim 50 karaktera u odgovoru, iako nemam potrebe da kažem nešto više od već rečenog? potpuno disfunkcionalno! admini, učinite nešto! )
Reply With Quote
Staro 23.09.2014, 14:30
RiderHD RiderHD je offline
Drug član

Datum prijave: 19.08.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik toor Prikaz poruke
Pozdrav svima eto doslo je vreme za prijavu pa hteo bih da pitam nesto u vezi slikama nije mi jasno sta znaci [Image must be in color (24 bits per pixel)] hvala unapred.
Pa vjerovatno to da moraš priložiti slike koje su u boji a,ne crno bijele.
Reply With Quote
Staro 23.09.2014, 15:50
SRBghost SRBghost je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 03.10.2013
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
A da li si te slike koristio za prijavu 2 godine ranije ili samo kazes da su bile starije onako? Ja sam ove koristio prosle godine za prijavu. Meni je bitnije da li su koriscene za prijavu nego to da li su stare?
To su fotke koje smo nosili u USA ampasadu za turisticke vize, pre 3 godine. Vize su nam odobrene, tako da ih sigurno imaju u sistemu.
24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing
26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama)
28.03.2015. - kupljene karte
24.06.2015. - NYC resident
01.04.2016. - Garden State
Reply With Quote
Staro 24.09.2014, 08:16
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost Prikaz poruke
To su fotke koje smo nosili u USA ampasadu za turisticke vize, pre 3 godine. Vize su nam odobrene, tako da ih sigurno imaju u sistemu.
Ako je skenirana i usla i njihov sistem, i nakon toga ste sa istim slikama dobili na lutriji, onda mislim da ne bi trebalo biti problema da se ponove proslogodisnje slike koriscene za prijavu. Hvala.
Reply With Quote
Staro 24.09.2014, 09:07
Drug član

Nepromenjeno

Da vas pitam tko se je već prijavljivao:
1)Da li kad se budem prijavljivao da navedem prezime sa "č i ć" jer u prezimu imam ova dva slova ili da navedem kao "c" ?
2)Budući da ja trenutno imam 20.god,a planiram i roditelje prijavljivati,da kad budem njihovu prijavu popunjavao da li da navedem sebe i sestru ona trenutno ima 21.godinu ili da za nju posebnu prijavu ? pitam ujedno i za sebe da li da sebe stavljam na prijavu,ako me/nas izvuču u maju ću imati i dalje 20.godina ali već u julu 21.god,a čitao sam da nije važno kad se prijavljivaš već da je samo bitno kad izađe se na intervju da nemam 21.god.
Pa ako može tko da razjasni.
Reply With Quote
Staro 24.09.2014, 12:16
VanaIcko VanaIcko je offline
Član

Datum prijave: 22.08.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Pozdrav svima, i samo jedno pitanjce ako moze pomoc, sta se desava kad je zena trudna, a hoce da se prijavi za lutriju, da li je u elektronskoj prijavi to negde postoji kao opcija da se oznaci, dakle da li ce i dete nakon porodjaja moci da ide u Ameriku ako budem izvucena?
Reply With Quote
Staro 24.09.2014, 13:44
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik VanaIcko Prikaz poruke
Pozdrav svima, i samo jedno pitanjce ako moze pomoc, sta se desava kad je zena trudna, a hoce da se prijavi za lutriju, da li je u elektronskoj prijavi to negde postoji kao opcija da se oznaci, dakle da li ce i dete nakon porodjaja moci da ide u Ameriku ako budem izvucena?
Dok se zena ne porodi nema koga da stavi u odjel dijete. Ako je izvuku lako je dodati dijete (skeniras kopiju rodnog lista i to je to).I da, dijete ce moci naravno sa njom ici ako bude izvucena.

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Reply With Quote
Staro 24.09.2014, 13:47
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik RiderHD Prikaz poruke
Da vas pitam tko se je već prijavljivao:
1)Da li kad se budem prijavljivao da navedem prezime sa "č i ć" jer u prezimu imam ova dva slova ili da navedem kao "c" ?
2)Budući da ja trenutno imam 20.god,a planiram i roditelje prijavljivati,da kad budem njihovu prijavu popunjavao da li da navedem sebe i sestru ona trenutno ima 21.godinu ili da za nju posebnu prijavu ? pitam ujedno i za sebe da li da sebe stavljam na prijavu,ako me/nas izvuKu u maju ću imati i dalje 20.godina ali već u julu 21.god,a čitao sam da nije važno kad se prijavljivaš već da je samo bitno kad izađe se na intervju da nemam 21.god.
Pa ako može tko da razjasni.
1. ne stavljas nasa slova, samo c gdje god se nalazi u tvom imenu/prezimenu
2. Obzirom da ce ti biti 20 godina kad se budes prijavljivao, moras sebe staviti u roditeljske prijave. Isto tako mozes napraviti prijavu za sebe samo. Za sestru (kojoj je vec 21 godina procitaj pravila, nisam sigurna): ja bih rekla da se sestra moze sama prijaviti. Znaci kod vas u porodici: prijava za oca: dodajes sebe pod odjelom djeca, majka: dodajes sebe pod odjelom djeca, sestra prijava i ti prijava. Caka je sto ako je otac ili majka izvucena jedino ti imas (mozda, ovo treba provjeriti) tehnicke mogucnosti ici sa njima, sestra ne jer je preko 21 godine.

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Reply With Quote
Staro 24.09.2014, 14:33
Drug član

Nepromenjeno

mikiSA hvala na ispravci i odgovoru pa to me i zanimalo da li da navodim sestru u prijavi jer ona već ima 21.godinu pa ako je i stavim pod djecu u prijavama za roditelje bojim se ako bude jedno od roditelja izvučena da bi diskfalikovali prijavu jer je navedena sestra koja ima 21.godinu,znači ovako za roditelje u prijavi,prijavljujem samo sebe ne sestru,a za nju posebno ide prijava,posebno za mene ?Još jednom hvala.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja