![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima eto doslo je vreme za prijavu pa hteo bih da pitam nesto u vezi slikama nije mi jasno sta znaci [Image must be in color (24 bits per pixel)] hvala unapred.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala ti puno, ovo je baš korisna informacija! (moram da popunim 50 karaktera u odgovoru, iako nemam potrebe da kažem nešto više od već rečenog? potpuno disfunkcionalno! admini, učinite nešto! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa vjerovatno to da moraš priložiti slike koje su u boji a,ne crno bijele.
|
|
|||
|
|||
![]()
To su fotke koje smo nosili u USA ampasadu za turisticke vize, pre 3 godine. Vize su nam odobrene, tako da ih sigurno imaju u sistemu.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Ako je skenirana i usla i njihov sistem, i nakon toga ste sa istim slikama dobili na lutriji, onda mislim da ne bi trebalo biti problema da se ponove proslogodisnje slike koriscene za prijavu. Hvala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da vas pitam tko se je već prijavljivao:
1)Da li kad se budem prijavljivao da navedem prezime sa "č i ć" jer u prezimu imam ova dva slova ili da navedem kao "c" ? 2)Budući da ja trenutno imam 20.god,a planiram i roditelje prijavljivati,da kad budem njihovu prijavu popunjavao da li da navedem sebe i sestru ona trenutno ima 21.godinu ili da za nju posebnu prijavu ? pitam ujedno i za sebe da li da sebe stavljam na prijavu,ako me/nas izvuču u maju ću imati i dalje 20.godina ali već u julu 21.god,a čitao sam da nije važno kad se prijavljivaš već da je samo bitno kad izađe se na intervju da nemam 21.god. Pa ako može tko da razjasni. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, i samo jedno pitanjce ako moze pomoc, sta se desava kad je zena trudna, a hoce da se prijavi za lutriju, da li je u elektronskoj prijavi to negde postoji kao opcija da se oznaci, dakle da li ce i dete nakon porodjaja moci da ide u Ameriku ako budem izvucena?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Obzirom da ce ti biti 20 godina kad se budes prijavljivao, moras sebe staviti u roditeljske prijave. Isto tako mozes napraviti prijavu za sebe samo. Za sestru (kojoj je vec 21 godina procitaj pravila, nisam sigurna): ja bih rekla da se sestra moze sama prijaviti. Znaci kod vas u porodici: prijava za oca: dodajes sebe pod odjelom djeca, majka: dodajes sebe pod odjelom djeca, sestra prijava i ti prijava. Caka je sto ako je otac ili majka izvucena jedino ti imas (mozda, ovo treba provjeriti) tehnicke mogucnosti ici sa njima, sestra ne jer je preko 21 godine.
|
|||
|
|||
![]()
mikiSA hvala na ispravci i odgovoru
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 |
Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 |
![]() |