![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi smo broj 10XXX tako da mi ne bismo bili current pre januara cak i da nema cele ove situacije i Trampovog bana. A sa svim ovim svinjarijama ne ocekujem da nama zakazu razgovor pre marta, aprila. Ali i nas broj je ipak dosta dobar tako da smo supruga i ja optimisticni. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav društvo ,
Dobila sam povratni email od KCC da mi je DS260 uredu kao i poslati dokumenti da su svi uredu . Tako da KCC radi . Naravno , nagovestili su da intervjui još nisu počeli , tako da nadamo se da će uskoro ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ako nije problem samo info koja ste hiljada Case Numbera ?
I kada ste poslali dokumenta? Ima nas koji smo poslali pre 2-3 meseca i koliko sam razumeo jos nema povratnih informacija. Hvala
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ,
Case number 2xxx. Ja sam dokumenta poslala 22 Oktobra , a onda sam im poslala email pre 2 nedelje i dobila sam odgovor da su dokumenta uredu . Ukoliko vam još nisu ništa odgovorili , pošaljite im email . Probala sam i da ih zovem , ali naravno samo se automat javio . Srećno svima i nadamo se intervjuima uskoro . |
|
|||
|
|||
![]()
Vec sam pisala, ali da ponovim. Dokumenta smo poslali septembra, posle par dana rekli da su ok. Cn oko 2000
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok Vas CN je oko 2k, hvala na odgovoru . Ja cu poslati mail sledece nedelje i nadam se da ce mi odgovoriti.
|
|||
|
|||
![]()
Pa vaš broj je current zato ste i dobili potvrdu.
Oni odrađuju sve current brojeve i potvrđuju im da je sve OK. Oni odrade svoj dio posla a sad hoće biti ijedan intervju za DV-2021 ili ne, to njih ne zanima, oni su tu da odrade svoj dio posla po mjesečnom bulletin presjeku... Ne treba se puno zamarati tim dok god vaš broj ne bude current. Tada se može pozvati KCC, čisto da dobijete potvrdu da je sve OK. Ima opcija na Skype-u da se uplati unlimited minuta za USA za nekih 3$ / mjesečno, što može biti veoma korisno ako želite da im dosađujete ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Konacno je proradio forum ponovo.
21vog smo poslali mail sa pitanjem da li su nasa dokumenta ok, s'obzirom da smo poslali pre 3 meseca... dobili smo odgovor 29tog koji je verovatno automatski tipa da se dokumenti procesuiraju po broju, linkove DV website itd... Cisto info napisah ovo...
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drustvo,
Ne znam da li je neko bio u sličnoj situaciji . Naime, moj suprug je strani državljanin ( sirijac - hrišćanin ) i pre nekoliko dana , dobila sam poziv iz BIA-e da se moj suprug javi u policijsku stanicu na informativni razgovor . On ima privremeni boravak u Srbiji . Prilikom tog razgovora uglavnom su mu postavljana pitanja vezano za US , da li ima rodbinu u Siriji , da li ima neke veze sa ISES . Da li je moguće da su iz US ambasade poslali nekoga da se raspita o njemu ? Ako nisu , kako naši u policiji znaju da smo mi izvučeni na lutriji za zelenu kartu ? Jel neko imao beko slično iskustvo ? Hvala puno . |
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno nije bilo takvih slučajeva na forumu. Oni rade background check i verovatno se negde "upalila" neka lampica i verovatno su kontaktirali ljude iz BIA da urade neke provere, čim su znali da je izvučen. Takođe,može da se desi da vam ne izdaju vize odmah na intervjuu, već da vas stave na AP, a nije isključeno ni da vam traže neka dodatna dokumenta i sl.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |