![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A interesuje me da li mogu da zakazem pregled dan prije viziranja, jer sam iz CG ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala, takođe. 😊 Ja sam 5xxx, current sam od decembra, a tek polovinom decembra su mi poslali mail sa potvrdom da je sve oke. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako ste zensko, morate da pazite i o tome kada se zakazujete. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Meni od jula jis nista nisu trazili
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mislim da zavisi od slučaja, recimo ukoliko imate dužu istoriju putovanja ili stavljate članove porodice, onda i DS processing traje duže. |
|
|||
|
|||
![]()
A koliko dana prije zovemo da zakazemo ljekarski,je li velika guzva. Ja sam iz Cg,razgovor mi je 21og aprila pa bih to da spojim u ta 2 3 dana sve. A jos cekam sad vjencanjr,da ubacim supruga i da onda zakazem za oboje. Ili bih ja mogla vec za nas dvoje sad da zakazem ljekarski za npr 19ti. Ili treba da je on ubacen u ds i da zakazem onda ljekarski?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ona je imala termine koji meni nisu odgovarali, pa smo morali da se prilagodimo. Svaka zena mora da gleda na svoje periode (ono sto sam procitala negde na forumu je da ne moze dva dana pre i dva dana posle perioda, sad koliko je istina..), i samim tim si uskracena na neke termine da odes, a na nekima je sve popunjeno. Ni meni ambasada nije bas blizu pa sam gledala da uklopim. Sto se tice muza, on mora da bude ubacen u ds i da ima svoj sopstveni ds broj, kao sto si ti na mail dobila ds sa odredjenim brojem, treba i on da ima i to ti treba prilikom zakazivanja (kao i ulaska u ambasadu). Ja sam pre tebe zakazana za intervju na 10ak dana, i vec sam zakazala i lekarski koji je sledece sedmice. Valjda sam pomogla. |
|
|||
|
|||
![]()
U Beograd imamo 3 ordinacije za ljekarski je li tako?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ovo je za SA, ali pp da je slicno i u BG.
Pozovi neku ordinaciju, proveri čisto. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja znam za dve, Smiljanićeva 22 gde velika većina ljudi ide, i Skenderbegova 3, ako se ne varam, za treću ne znam.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |