![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Meni su odgovorili danas da nisu jos poceli,pocinju u aprilu zato su mi tako i napisali,ja sam 15xxx,current sam i nadam se u maju da cu biti zakazan,moze i jun samo da to odradimo 😎😊
|
|
|||
|
|||
![]()
Kazu nisu poceli sa radom jos,al vjerovatno misle na mart...od aprila to krece ko je zakazan,ako hocete da budemo u kontaktu javite se u privatne poruke da vam dam fb ili instagram profil pa da se cujemo.Cn su nam tu negdje taman oboje cekamo potvrdu za dokumenta i 2nl,a vjerovatno cemo u maju biti zakzani 😉
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna šta sve treba nositi od dokumenata kada nam budu zakazali intervju u ambasadi i takodje da li treba nositi i134?.Pitam za prijatelja koji će uskoro postati current,ja sam još daleko.Hvala svima na odgovorima
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li mozda znate da li ja mogu da potvrdim ovaj razgovor u ambasadi prije vjencanja i ubacivanja supruga u ds?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, znate li sta se radi na ljekarskom u Bg, za muskarce ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Rektalni pregled prostate...
![]() Šalim se, nešto kao običan sistematski pregled. Daje se krv i urin, radi se snimanje pluća i ovo ostalo sve kao na običnom sistematskom pregledu. I primaju se vakcine koje fale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Koliko ti je prije intervjua zakazan ljekarski?
|
|||
|
|||
![]()
Potrebno je primiti MMR i tetanus vakcine ukoliko niste primili u zadnjih 10 godina, mogu se primiti i u lokalnom domu zdravlja i odneti potvrda. Pored vakcinacije, radi se rendgenski snimak pluca, vadjenje krvi i test na HIV antitela, kao i standardan sistematski pregled, visina, tezina i razgovor sa doktorom o istoriji bolesti, predhodnim terapijama i slicno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Top, hvala ljudi.
Samo da ne zatvore granice radi korone i bice sve dobro. |
|
|||
|
|||
![]()
Nijesam ga jos zakazao, ali par osoba iz Cg sto je radilo taj pregled radili su pretezno dan prije intervjua(sto ja znam).
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |