ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 10.10.2017, 19:30
vlada33 vlada33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.09.2016
US lokacija: Gde me put odnese
YU lokacija: Leskovac
Nepromenjeno

Da je on nosioc bili biste obavezni da je prijavite bez obzira dali ide sa vama, u slucaju kad ste vi nosioc prijave nisam siguran. Imate u uputstvu za prijavu objasnjenje, nekako imam osecaj da mora biti prijavljena ali sigurno ne mora ici niti ucestvovati u interview...
Reply With Quote
Staro 10.10.2017, 20:53
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik drjelena Prikaz poruke
Poštovani Forumaši,

Molim za malu pomoć. Suprug ima kćerku iz prvog braka (14.5 god), koja nije predviđena za emigraciju sa nama. Budući da ona živi sa svojom majkom, na sasvim drugoj adresi, da li je neophodno da i nju prijavimo za DV-2019?

Ja bih bila nosilac prijave, a suprug bi bio moj +1.

Plašim se da ne pogrešimo ako je prijavimo ili ne prijavimo.

Hvala unapred na odgovorima!
OBAVEZNO je navedite u svojoj prijavi. Ukoliko je ne navedete, bicete automatski diskvalifikovani ukoliko Vas izvuku i krenete u proces.

Pravilo je jasno: "Be sure to include ... all living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you."
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 10.10.2017, 20:56
drjelena drjelena je offline
Član

Datum prijave: 16.09.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture Prikaz poruke
OBAVEZNO je navedite u svojoj prijavi. Ukoliko je ne navedete, bicete automatski diskvalifikovani ukoliko Vas izvuku i krenete u proces.

Pravilo je jasno: "Be sure to include ... all living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you."
Veliko hvala! Znači, Vaš savet je da je obavezno prijavimo, čak i ako nije predviđeno da emigrira sa nama?
Reply With Quote
Staro 10.10.2017, 21:30
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik drjelena Prikaz poruke
Veliko hvala! Znači, Vaš savet je da je obavezno prijavimo, čak i ako nije predviđeno da emigrira sa nama?
Da, upravo tako, to je i napisano u poslednjem delu teksta koji sam naveo u poruci iznad.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 11.10.2017, 08:05
Ivan30 Ivan30 je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2016
Nepromenjeno

ljudi zna li neko sta je sa sajtom........Down for Maintenance!.......vec 2-3 dana
Reply With Quote
Staro 11.10.2017, 08:51
sladjantabane sladjantabane je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2016
Nepromenjeno 8e. District/County/Province/State

Nadam se da će uskoro Down for Maintenance! biti uklonjeno. Koliko je u obavezi u formularu navesti 8e. District/County/Province/State? Može li polje biti neispunjeno, jer ono što bi trebalo biti ispisano je verovatno okrug kome potpadamo? Bojim se da je to beznačajno, shodno tome da će koverat pristići i bez toga ukoliko bude izvlačenja, zar ne?
Reply With Quote
Staro 11.10.2017, 13:17
mhromcik mhromcik je offline
Član

Datum prijave: 11.10.2017
Nepromenjeno

Ove godine zelimo da apliciramo ja i devojka. Zanima me ako izvuku jednog od nas, i u medjuvremenu mi se vencamo, jel ce biti uvazena viza i drugom, ili moramo biti u bracnoj zajednici pa tako aplicirati? Hvala unapred
Reply With Quote
Staro 11.10.2017, 13:21
Simke Simke je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mhromcik Prikaz poruke
Ove godine zelimo da apliciramo ja i devojka. Zanima me ako izvuku jednog od nas, i u medjuvremenu mi se vencamo, jel ce biti uvazena viza i drugom, ili moramo biti u bracnoj zajednici pa tako aplicirati? Hvala unapred
Nemorate se vencavati unapred.. Posaljite svako za sebe, pa ako neko od vas bide srecan, najlakse cete se vencati
Reply With Quote
Staro 11.10.2017, 18:21
eskalibur eskalibur je offline
Član

Datum prijave: 09.09.2015
US lokacija: someday LA
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Ja sam nedavno diplomirao, međutim zvanična dodjela diploma bude tek negdje početkom novembra. Ja sada npr mogu dobiti uvjerenje o diplomiranju međutim univerzitet tek u novembru zvanično dodjeljuje diplome. Da li da ovu diplomu navodim u svojoj prijavi?
Reply With Quote
Staro 11.10.2017, 19:12
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik eskalibur Prikaz poruke
Ja sam nedavno diplomirao, međutim zvanična dodjela diploma bude tek negdje početkom novembra. Ja sada npr mogu dobiti uvjerenje o diplomiranju međutim univerzitet tek u novembru zvanično dodjeljuje diplome. Da li da ovu diplomu navodim u svojoj prijavi?
Da. Taj papir je validan dokumenat, ima vrednost kao i sama diploma. Ja sam se na osnovu toga zaposlila i tako su mi u Pravnoj službi rekli. Srecno!
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja