![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Da se ispravim, napisao sam oktobar, umesto septembar....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi danas sam zvao
International Organization for Migration Skenderbegova Street 3 Belgrade I zakazao sam dan prije intervjua bez problema, jer sam iz CG i znaci mi da ne dolazim dva puta do Bg. Zakazujte na vrijeme da ne gubite dane bzv i rekli su mi da uzmem uvjerenje o vakcinaciji od izabranog doktora, da vide treba li da se vakcinisem ili ne. |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi,sta mislite o pitanju u DS260:
Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)? Yes No Mi smo za suprugu stavili No. E sada, tu bi mozda trebalo da se navede njeno devojacko prezime (maiden). I jos jedna stvar ona je menjala ime tj dodala je na ime Milena + Mina i sada je Milena Mina. U pasosu i svim dokumentima sada stoji Milena Mina. Da li je trebalo da navedemo ovde da je dodala na ime ovo Mina ili ne? Da li da otkljucamo DS260 i dopisemo ovo ili da ne diramo nista? Ne znam da li oni ovo mogu da provere i da li su vec videli da je menjala ime... da ne bude to problem.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Kako reaguje konzul kad vidi da se DS otključavao, pa dodavalo nešto?? Je li ok reći sorry I misunderstood the question?! 🤪🤪
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Možda bi bilo nekih pitanja da si sigurnosna pitanja mjenjao tipa oko terorizma stavio yes pa no ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LP |
|
|||
|
|||
![]()
Zaboravio sam inicijalno bio da unesem jedan od stanova za koji nisam menjao adresu u licnoju karti. Istini za volju, graditelj stanova je bankrotirao ne plativsi porez, pa ni vlasnik stana nije ni mogao da me prijavi, kao ni sebe. To sam sve uradio pri dodavanju supruge u DS260 par dana pred intervju i bas nikakvih problema nije bilo. Rekli su mi (kada sam pitao da li da unosim i taj stan) "samo iskreno i sto preciznije", pa sam ga naknadno dodao. Mislim da bi jedini problem oko adrese mogao nastati ako se ne prijavi zivot u nekoj drugoj drzavi, a meni su se samo menjala imena drzave, a kako je u padajucem meniju je bilo samo poslednje ime, to ime je za sve adrese uvek bilo i odabrano.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jedini uslov za lutriju je 4 godine srednje škole i da ste normalan čovjek i građanin. Samo opušteno!
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |