![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Šta će se desiti za nas nove kolačiće za DV2022.
Vjerovatno isto zbog ove corone ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako su advokati filmovi onda ok. Ako radite nesto godinama ne mora da znaci da znate o istom “do tancina”. Apsolutno niste u pravu, ovde se govori o vise tuzbi a ne jednoj, imali smo AILA-inu tuzbu, tuzbu Charlesa Kucka i mandamus tuzbu Curtis Morrison-a. Svaka tuzba je imala svoje tzv plaintiffe. Trazena je Class action da se objedine sve u jednu ali normalno je da plaintiffsi imaju prednost(ne znam sta vam tu nije jasno?) Septembar je bio i to je apsolutno normalno ako neko vec placa da ima prednost. Ako vec radite to sto radite prvi bi trebalo da znate da oni dobijaju prednost i tu je tacka. Pitanje je koliko je ljudi uopste iz Srbije pristalo da tada plati taj novac da tuzi imenom i prezimenom. Verovatno tek poneko. Ja ne baratam sa informacijama samo sa ovog foruma vec sa nekoliko foruma koji obuhvataju svet a ne samo Srbiju. Radite svoj posao i pustite ljude da sami odluce. Lako je vama iz New Yorka da pustite mozak na ispasu po sat vremena dnevno na forumu. Ljudima je pruzena zivotna sansa i treba se boriti za istu do kraja.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nigde ne pominjem da se to sto radim odnosi na ovaj konretan slucaj. Moj posao nema nikakve veze sa ovim slucajem samo dodirne tacke sa sudom i generalno tim sistemom sudstva. Ne dobijaju prednost tako kako vi mislite, uostalom to je kompleksno da bi vi ili ja stavljali tacku na to, a nismo ni advokati ni sudije ![]() Nije bitno koliko je ljudi iz Srbije ili regiona bilo, bilo ih je nekoliko koji su dobili vize u septembru i koji su se ovde javili, i ne bih rekla da su svi tuzili... Ja nikog ne nagovaram ni na sta, niti mislim da iko ovde treba da slusa vas ili mene, svi smo ovde matori dovoljno da sami donesemo odluku i da se pruzimo onoliko koliko mozemo. Da li vi stvarno mislite da ce neko sad da donese tako bitnu odluku, zato sto je procitao nesto na forumu? Covek postavio pitanje na forumu "sta mislite?", ja sam se javila sa svojim misljenjem, kao i vi sa vasim... Ne vidim zasto ja ne mogu da iznesem svoje misljenje, a vi vase mozete. To sto vi mislite da je nekom lako samo zato sto je u New Yorku (Majamiju ili Cikagu svejedno) dovoljno govori koliko imate nerealnu percepciju ![]() Slazem se da je ljudima pruzena sansa i da svako ko zeli i moze treba da poslusa pre svega sebe i uradi sve sto smatra potrebnim. Danijela
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DV2018 - has not been selected DV2020 - SELECTED Case #: 2020EU00030XXX Last edited by pablo; 27.03.2021 at 20:21. Razlog: Edit |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne znam ni na konto cega zakljucujete da ja ista namecem, samo na konto toga sto iznosim nesto sto se vama ne svidja i sa cim se ne slazete? Na kraju, sta ja ili bilo ko ovde ima od toga da nekoga odgovara od odlaska u Ameriku? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi.
Znam da ste dosta pisali na temu prevodjenja dokumenata. Mnogo sam citala po forumu i vidim razlicite postove. Dosta ljudi pise da su im u ambasadi trazili prevedene diplome od srednje skole i fakulteta, a ako nisu imali naknadno su morali dostaviti. Da li ima ovde neko ko je vec prosao intervju da nam kaze iskustvo oko toga, a jos bolje ako je bila ambasada u SA? Unapred hvala, znacila bi mi pomoc oko ovoga. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bliži se termin intervjua pa mislim da nam je ovo sada svakako važno. |
|
||||
|
||||
![]()
Ak' niste sigurni, prevedite da budete bezbedni. Od viška glava ne boli.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |