![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ja imam jedno pitanje izvucen sam za DV2014 a to sam proverio tek sad,jeli ima neku da me uputi sta da radim odakle da pocnem
|
|
|
|||
|
|||
|
Skines ta dva obrasca koji su navedeni u linku(dsp122 i ds230) popunis i sa jos dve fotografije posaljes u Kentaki, imas sve na forumu a posle cekas da ti zakazu intervju
.Tek po zakazivanju untervju-a kreces da skupljas dokumentaciju za ambasadu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja imam jedno pitanje izvucen sam za DV2014 a to sam proverio tek sad,jeli ima neko da me uputi sta da radim odakle da pocnem
|
|
|
|||
|
|||
|
a znaci ne kasnim u nicemu i nece da bude neki problem a broj mi je 25xxx i jos jedno vodio bih zenu i cerkicu jel treba i za njih slike da saljem
Last edited by dragan77; 05.05.2014 at 14:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Realno vec je prosao visa bulletin za taj broj, ali mislim da nece biti problema i da ces moci da prodjes proceduru.Mozda je najbolje da proveris sa ambasadom direktno.Samo ta dokumenta posalji sto pre
|
|
|
|||
|
|||
|
ok imam na Floridi brata kod njega bih i isao pa ce on u narednih par sati da zove tamo u Kentaki pa cemo da vidimo sta kazu,nadam se da nece da bude problema
|
|
|
|||
|
|||
|
Vec je brat zvao i rekli su da nisam zakasnio da sto pre popunim i posaljem da bi u julu mesecu zakazali intervju.
Thanks Sombrero |
|
|
|||
|
|||
|
Nema na cemu
, sad samo lepo popuni sve i hvatas letnji talas u Majamiju
|
|
|
||||
|
||||
|
Hvala vam na brzom odgovoru.
Nadam se da cu je naci do puta ali dobro je da nije neka komplikovana procedura da se opet izvadi. |
|
|
|||
|
|||
|
Da li ima veze ili nekog uticaja na GC ako si ikad pre nego sto si izvucen za Green card odbijen pri apliciranju za turisticku vizu ?
|
![]() |
| Tags |
| pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|