![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Društvo, znam da sam postavljala pitanje u vezi prevoda diploma, pa Vam evo i proverenog odgovora.
Igrom slučaja me zvala ambasada (SA) zbog nekog dokumenta pa sam ih usput i pitala za to, iako sam već prevela za svaki slučaj. Na uvid konzulu se nose originali, kao i kopije diploma koje ostaju kod njih, ali kopije diploma moraju biti overene i sa prevodom. Eto valjda sam nekome pomogla. |
|
|||
|
|||
![]()
I da dodam, diplome su potrebne samo za izvučenog dobitnika, nema potrebe da vaš suprug/supruga prevode.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi , koliko treba da važi potvrda iz policije da nismo kažnjavani , ja sam moju izvadila prošle godine u Avgustu -Septembru . Da li treba nova potvrda ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=239 |
|
|||
|
|||
![]()
Treba, izvadite novu. Ako se ne varam vrijedi 6mj, ali nije to problem izvaditi niti puno košta da bi rizikovali AP zbog toga...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Zvanicno vazi 6 meseci za sve druge stvari u Srb ali ambasada kaze da ne mora da se vadi ako je proslo manje od god dana kao sto je ovde i napisano iznad.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li ja trebam na intervju da nosim potvrdu da sam zavrsio fakultet ?
Ili samo potvrdu o prebivalistu, da nijesam kaznjavan i pasos kao sto pise ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Treba Vam ako ste Vi dobitnik: - pasoš - 2 slike - rodni list - potvrda o nekaznjavanju - potvrda zakazanog intervjua - pismo od KCC (gde pise datum intervjua) - DS 260 - lekarski (ili ga klinika salje - zavisi) - diplome završene škole ili uverenje ako niste dobili diplomu još uvek (i originali i kopije overene i prevedene) i - venčani list ako ste oženjeni/udati. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |