![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
E, hvala svima na odgovorima. Dakle, prijavljujem se i ove godine. A to za turističku ima da bude čupavo. Posao da, ali nekretnine ne, nisam udata i nemam decu... tako da i nemam čvrste veze sa otadžbinom. Ne znam, videćemo. Mnogi kažu da je najvažniji stav na razgovoru u ambasadi, naoružaću se optimizmom, pa šta bude.
Što se tiče Dv-2016, kako stojimo- koje su nam šanse? Nešto poput 3%? Mada, kakva je beznadežna situacija u ovoj zemlji, očekujem ogroman broj učesnika - što onda smanjuje verovatnoću dobitka. Ipak, lutrija je to- sreća, a ne statistika, je presudan faktor. Zato, želim svima puno sreće na izvlačenju u maju! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Samo opusteno, i spremi neke odgovore. Srecno
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Evo pala prijava za mene treci put, kazu treca sreca pa da vidimo da li su upravu. Burazeru druga prijava pa neka nam je sa srecom kao i svima.
Poz vidimo se pred izvlacenje. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ja se juče prijavih po treći put. Žena i ja po jednu prijavu, pa se tako duplo nadamo u maju.
|
||||
|
||||
![]()
Zamalo da zaboravim da se upisem ovde
![]() Prvi put smo se prijavili devojka i ja |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo prijavljen...sad ostaje cekanje i grickanje noktiju.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i mene da se pridruzim,prva prijava na lutriju
![]() Ima li koga jos iz Hrvatske ili tocnije Splita ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nisam dugo na forumu, ali ono sto sam siguran je da cu sada biti srecniji, jer cu poznavati barem nekog ko je izvučen. Čitam prethodna iskustva, i bas mi je toplo oko srca kad vidim iskustva onih koji su dobili. Barem znam da je moguće dobiti, i da ne treba ocajavati ako se ne dobije...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Procitav niz forumov deka nema da znajs dali si izvlecen dokolku sam vo maj ne si proveris pa ne mi e jasno a kako ti go isprakaat toj prvi kovert so formulari za popolnuvanje i prakanje vo Kentaky , sto znaci i da ne proveris dali si izvlecen ke doznaes koga ke ti go ipratat toj kovert?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nema vise koverata, sve je online. U tome je trik
![]() |
![]() |
|
|
![]() |