ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 10.10.2016, 16:39
Andrija89's Avatar
Andrija89 Andrija89 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.03.2013
US lokacija: O tome kad me izvuku...
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik j.jennifer Prikaz poruke
Isekla sam glavu sa ove fotografije, da li je uredno za prihvatanje?

Imate sal na vratu a to nije dozvoljeno, imate lampu iza vas sto opet nije dozvoljeno. Slikajte se bolje kod nekih vrata u stanu (ako su bele boje) ili tako nesto, naravno uvek vam ostaje da se slikate kod fotografa.
05.11 - Dve prijave ----
Reply With Quote
Staro 10.10.2016, 18:21
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

^
Zaboravio si da spomenes cvike na glavi
@j.jennifer
Bez uvrede ovo je jako losa fotografija. Pored pomenute marame, cvika, vidi se senka od lampe...........
Mozete bolje
Reply With Quote
Staro 10.10.2016, 22:42
maybe17 maybe17 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2015
Nepromenjeno

Pitanje za sve koji se malo bolje razumeju nego ja.Da li te program odmah disfalifikuje ako foto nije dobra tj ne dobiješ komf.broj ili te jedostavno ne izvuku jer foto nije bila po propisima?Hvala.
Reply With Quote
Staro 10.10.2016, 23:02
aca.aca.aca aca.aca.aca je offline
Član

Datum prijave: 26.05.2015
US lokacija: Chicago IL
YU lokacija: beograd
Nepromenjeno

Jednostavno na google-u nadjite photo validator za green card lutriju uploadujte sliku i proverite da li je validna jednostavno
Reply With Quote
Staro 10.10.2016, 23:20
SEEUSAIC SEEUSAIC je offline
Super Moderator

Datum prijave: 22.04.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik aca.aca.aca Prikaz poruke
Jednostavno na google-u nadjite photo validator za green card lutriju uploadujte sliku i proverite da li je validna jednostavno
Nema potrebe da bilo ko google bilo šta, validator se nalazi na samoj prijavi na https://www.dvlottery.state.gov. Jednostavno.

Sup.Mod.
Reply With Quote
Staro 10.10.2016, 23:22
stanema's Avatar
stanema stanema je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2016
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik j.jennifer Prikaz poruke
Isekla sam glavu sa ove fotografije, da li je uredno za prihvatanje?

Pa mogu Vam reci da je slika u sustini onakva kakva ne sme da bude...

Naocare, previse tamna slika, previse tamna pozadina, lampa, senka od lampe, kratka majica... to nista ne sme tako, izraz lica je ok, jer usta nisu otvorena, a oci su (cini mi se) normalno otvorene. Kada se uradi 600x600 se verovatno ne vidi da imate kratku majicu, ali sve jedno postaje previse mutna kada se isece da bi se koristila za prijavu.

Slikajte se na oko metar i po od lica sa tom kamerom, na beloj ili svetlo obojenoj pozadini, bez senki i lampi iza.

------------
Verovatno misle na ovaj validator:
PhVal

Ali tu je sledece bitno sto pise:
"Please note: We are trying hard to make this check match the US requirements for photos submitted to the Diversity Visa (DV) Lottery Program. However, we do no guarantee, that the checks performed on this website are correct and there is no liability that photos checked with this website will be accepted for the Diversity Visa (DV) Lottery Program."

Poz.
DV-2021, nope
DV-2022, nope
DV-2023, nope
DV-2024, nope

...

Last edited by stanema; 10.10.2016 at 23:30.
Reply With Quote
Staro 20.10.2016, 18:24
kreta kreta je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.06.2014
Nepromenjeno

Cao drustvo!
Evo, dodje vreme da i ja nesto pitam.
1. Bila sam kod fotografa i poslao mi je foto na e-mail. Stavila sam na desktop pa cu odatle da prebacim. Ispod fotografije stoji: "DSCxxxx". Da li to treba da obrisem i napisem nesto drugo ili da ostavim tako?
2. Moja internet konekcija se ponekad prekida, pa se plasim da se to ne desi u sred prijavljivanja. Sta da radim u tom slucaju i koliko vremena je potrebno za ispunjavanje, obzirom da se sama prijavljujem?
3. Moj grad rodjenja je Beograd, da li treba da napisem Belgrade ili Beograd? Pitam zato sto jedino on sa nasih prostora ima internacionalno ime.
4. Nisam videla u prijavi, pa me ispravite ako gresim, naziv moje skole ima pet reci. Da li se i to upisuje? Pretpostavljam kao na diplomi.
Izvinjavam se, samo zelim da budem sigurna i da ne pogresim u prijavi.
Hvala.
Pozdrav.
Reply With Quote
Staro 20.10.2016, 19:29
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kreta Prikaz poruke
Cao drustvo!
Evo, dodje vreme da i ja nesto pitam.
1. Bila sam kod fotografa i poslao mi je foto na e-mail. Stavila sam na desktop pa cu odatle da prebacim. Ispod fotografije stoji: "DSCxxxx". Da li to treba da obrisem i napisem nesto drugo ili da ostavim tako?
2. Moja internet konekcija se ponekad prekida, pa se plasim da se to ne desi u sred prijavljivanja. Sta da radim u tom slucaju i koliko vremena je potrebno za ispunjavanje, obzirom da se sama prijavljujem?
3. Moj grad rodjenja je Beograd, da li treba da napisem Belgrade ili Beograd? Pitam zato sto jedino on sa nasih prostora ima internacionalno ime.
4. Nisam videla u prijavi, pa me ispravite ako gresim, naziv moje skole ima pet reci. Da li se i to upisuje? Pretpostavljam kao na diplomi.
Izvinjavam se, samo zelim da budem sigurna i da ne pogresim u prijavi.
Hvala.
Pozdrav.
Zdravo Kreto,
1. Ne moras da menjas naziv fotogtafije; verujem da joj sistem sam dodeljuje neki naziv cime veze sliku za prijavu,
2. Za podnosenje prijave imas 60 minuta, ukoliko ti nakon ponovnog uspostavljanja aplikacija dozvoli nastavak unosa super, a ako ne onda kreni ispocetka. Sav dotadasnji unos se automatski brise sa njihovih servera,
3. Napisi Belgrade,
4. U prijavi ne postoji polje za upis imena skole, samo se izabere stepen obrazovanja.
Srecno!
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 21.10.2016, 07:48
Eliass Eliass je offline
Član

Datum prijave: 27.09.2016
Nepromenjeno

Imam pitanje sto se tice fotografije, ja imam srednje dugu kosu znaci malo preko ramena, kad sam bila kod fotografa rekao mi je da ne smem sa pustenom kosom vec da je sakupim sa snalom, takodje da maknem mindjuse, lancic..
Sada analiziram moju fotografiju I neznam dal je dozvoljeno da bude skupljena kosa?
Reply With Quote
Staro 21.10.2016, 08:42
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Eliass Prikaz poruke
Imam pitanje sto se tice fotografije, ja imam srednje dugu kosu znaci malo preko ramena, kad sam bila kod fotografa rekao mi je da ne smem sa pustenom kosom vec da je sakupim sa snalom, takodje da maknem mindjuse, lancic..
Sada analiziram moju fotografiju I neznam dal je dozvoljeno da bude skupljena kosa?
Naravno, bitno je da se vidi celo lice, da nije zaklonjeno kosom. Sve ok, srecno!
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja