![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Imate sal na vratu a to nije dozvoljeno, imate lampu iza vas sto opet nije dozvoljeno. Slikajte se bolje kod nekih vrata u stanu (ako su bele boje) ili tako nesto, naravno uvek vam ostaje da se slikate kod fotografa.
|
||||
|
||||
![]()
^
Zaboravio si da spomenes cvike na glavi ![]() @j.jennifer Bez uvrede ovo je jako losa fotografija. Pored pomenute marame, cvika, vidi se senka od lampe........... Mozete bolje |
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje za sve koji se malo bolje razumeju nego ja.Da li te program odmah disfalifikuje ako foto nije dobra tj ne dobiješ komf.broj ili te jedostavno ne izvuku jer foto nije bila po propisima?Hvala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jednostavno na google-u nadjite photo validator za green card lutriju uploadujte sliku i proverite da li je validna jednostavno
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pa mogu Vam reci da je slika u sustini onakva kakva ne sme da bude... Naocare, previse tamna slika, previse tamna pozadina, lampa, senka od lampe, kratka majica... to nista ne sme tako, izraz lica je ok, jer usta nisu otvorena, a oci su (cini mi se) normalno otvorene. Kada se uradi 600x600 se verovatno ne vidi da imate kratku majicu, ali sve jedno postaje previse mutna kada se isece da bi se koristila za prijavu. Slikajte se na oko metar i po od lica sa tom kamerom, na beloj ili svetlo obojenoj pozadini, bez senki i lampi iza. ------------ Verovatno misle na ovaj validator: PhVal Ali tu je sledece bitno sto pise: "Please note: We are trying hard to make this check match the US requirements for photos submitted to the Diversity Visa (DV) Lottery Program. However, we do no guarantee, that the checks performed on this website are correct and there is no liability that photos checked with this website will be accepted for the Diversity Visa (DV) Lottery Program." Poz.
DV-2018, nope DV-2019, nope DV-2020, nope DV-2021, nope DV-2022, nope DV-2023, nope DV-2024, nope ... ![]() Last edited by stanema; 10.10.2016 at 23:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Cao drustvo!
Evo, dodje vreme da i ja nesto pitam. 1. Bila sam kod fotografa i poslao mi je foto na e-mail. Stavila sam na desktop pa cu odatle da prebacim. Ispod fotografije stoji: "DSCxxxx". Da li to treba da obrisem i napisem nesto drugo ili da ostavim tako? 2. Moja internet konekcija se ponekad prekida, pa se plasim da se to ne desi u sred prijavljivanja. Sta da radim u tom slucaju i koliko vremena je potrebno za ispunjavanje, obzirom da se sama prijavljujem? 3. Moj grad rodjenja je Beograd, da li treba da napisem Belgrade ili Beograd? Pitam zato sto jedino on sa nasih prostora ima internacionalno ime. 4. Nisam videla u prijavi, pa me ispravite ako gresim, naziv moje skole ima pet reci. Da li se i to upisuje? Pretpostavljam kao na diplomi. Izvinjavam se, samo zelim da budem sigurna i da ne pogresim u prijavi. Hvala. Pozdrav. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Ne moras da menjas naziv fotogtafije; verujem da joj sistem sam dodeljuje neki naziv cime veze sliku za prijavu, 2. Za podnosenje prijave imas 60 minuta, ukoliko ti nakon ponovnog uspostavljanja aplikacija dozvoli nastavak unosa super, a ako ne onda kreni ispocetka. Sav dotadasnji unos se automatski brise sa njihovih servera, 3. Napisi Belgrade, 4. U prijavi ne postoji polje za upis imena skole, samo se izabere stepen obrazovanja. Srecno!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje sto se tice fotografije, ja imam srednje dugu kosu znaci malo preko ramena, kad sam bila kod fotografa rekao mi je da ne smem sa pustenom kosom vec da je sakupim sa snalom, takodje da maknem mindjuse, lancic..
Sada analiziram moju fotografiju I neznam dal je dozvoljeno da bude skupljena kosa? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li odgovora ova fotografija? | Dzeremija | Stare teme | 20 | 07.10.2013 22:05 |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |