Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mv2Player
Procitao sam skoro sva iskustva sa lekarskog pregleda i hvala onima koji su to iskustvo napisali na forumu jer je mnogo lakse spremiti se za pregled na kome odprilike znas sta te ocekuje. Jos nemam zakazan intervju, a ni lekarski ali hocu da se informisem na vreme. Ostalo mi je nerazjasnjeno oko vakcina?
- Neko je napisao da Vakcinacioni karton nije neophodan za lekarski pregled jer doktori analizom krvi mogu da utvrde koja antitela imas u krvi tj. koje si vakcine primio i da ti daju samo one koje nisi.
- Drugi su napisali da je bolje imati vakcinacioni karton da ti ne bi davali vakcine koje si vec primio jer ne veruju na rec.
Najmerodavnije je da pozovem kliniku i pitam da li je vakcinacioni karton neophodan, ali svejedno sta mi oni odgovorili ja taj karton nemam i ne mogu da ga pribavim pa me interesuje iskustvo onih koji su uspesno zavrsili lekarski pregled bez vakcinacijskog kartona.
- Sta je stvarno potrebno za lekarski pregled (pasos? knjizica? zdravstveni karton? vakcinacioni karton? novac u dinarima ili dolarima ili uplatnica?)
- Sta se desava ako mi na lekarskom zatraze vakcinacioni karton a ja kazem da to nemam? Da li to onda "komplikuje" stvari i na koj nacin?
- Da li ce mi zbog toga sto nemam taj karton doktor dati sve vakcine kako bi on sebe osigurao ili cu proci kao i oni koji imaju taj karton?
- Koliko, i da li je stetno, primiti 2 puta istu vakcinu?
|
Tacno moja dilema... ni ja nemam karton, a da stvar bude jos gora, ja smatram da su vakcine katastrofa za organizam u svakom slucaju, i sad se suocavam sa veoma realnom mogucnoscu da budem vakcinisan (zarazen) od bog te pita cega, i to me zgrozava...to otprilike kao kad bi pitali popa da potpise da ne veruje u boga...al pustimo to, stvarno, ja sam isto primio sve vakcine kao mali, kako li ce oni utvrditi da je to tako? Ne mogu ti smutiti gomilu vakcina odjednom to je sigurno, pa kako ce odluciti da li i sta da ti daju? Zar ne postoji neki waver, da ne mora nista da se primi? Na religioznom osnovu (Science Church?), ili nesto slicno?