![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Obrazovanje - Odgovarajuca Opcija » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala Vam na informacijama i linku za pretragu zanimanja. Post koji ste mi poslali je bookmarksima, iščitan nekoliko puta. I jasan, razumljiv. Pitanja sam postavila više iz obrazrivosti nego iz nerazumijevanja. Jer me birokratija zbunjuje prilično, koliko god jasna pravila bila. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ako ste kojim slucajem imali maternji jezik, matematiku, prirodu i drustvo npr. od prvog razreda, od tih 9, i zavrsenu trogodisnju skolu, onda mislim da je najbolje nazvati ambasadu pa ih pitati.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U CG deca krecu u skolu sa 6 god, u Srbiji sa 7. Pitanje je koji je nastavni program u tom prvom razredu u CG. S obzirom da se predmeti iz CG obradjuju u US ambasadi u Beogradu, treba njih konsultovati u vezi svake nedoumice.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Osnovna skola (bilo 8 ili 9 razreda) i 4(cetiri srednje).. sva mudrolija.
|
|
||||
|
||||
![]()
@Sone77
Hipotetisanje po forumu i nepotrebno zatrpavanje raznih tema nije pozeljno. Ovde jos uvek nismo imali clana iz Crne Gore koji je u skolu krenuo 2004. ili kasnije. Stoga ne vidim svrhu ovih SHBBKBB pitanja i prodavanja mudrosti. Isto tako, izvlacenje cinjenica iz konteksta koje idu u prilog vama i postavljanje istog pitanja na nebrojeni broj razlicitih nacina ce se smatrati spamom. Moderator
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje kucala sam u pretrazi veterinarski tehnicar i nista mi nije izaslo pa me zanima da li za veterinarskog tehnicara treba nostrifikacija diplome i kako to ide.Hvala unapred ☺
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
diplomirani inzenjer elektrotehnike i racunarstva- bechelor i master je u toku. jel stavljam "University Degree" |
|
||||
|
||||
![]()
Da, naravno, sto se lutrije tice i High school diploma je dovoljna.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
aj i ovo molim vas?
6. Country of Eligibility for the DV Program sta stavljam ovde? hvala unapred |
![]() |
Tags |
strukovne studije, visa skola, visoka skola |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najeftinija opcija školovanja u US? | valocean | Vaša strana | 1 | 28.04.2015 11:12 |
obrazovanje | natebeba89 | Prijava na Lutriju | 8 | 25.10.2014 20:43 |
I obrazovanje, i radno iskustvo!? | Milos Zajecar | Prva koverta | 6 | 23.10.2012 13:34 |
![]() |